Огромна трагедия сполетя Мис България (Снимка)

23 Март 2022, 11:12


Носителката на короната „Мис България“ за 2017 година Тамара Георгиева е загубила баба си на която е кръстена, съобщи самата миска.

 

Възрастната дама е майка на таткото на Тамара, който си отива от този свят едва когато тя е на девет години. Именно възрастната жена отглежда сегашната миска. От какво е починала жената Георгиева не споделя.

 

Ето какво написа Тамара в Инстаграм:

 

„Мила бабо, наистина ли вече те няма.. Някак не искам да повярвам кога и как остаря. Винаги ще бъда благодарна за възпитанието и обноските, с които ме дари; за това, че ми показа какво означава да произхождаш от аристократичен род; за това, колко е важно да знаеш чужди езици, да се развиваш, да пътуваш по света.. благодаря ти за това, че от малка ме научи колко важна отговорност и каква тежест носи Жената в едно семейство! Благодаря и за прекрасното име, което съм “откраднала” от теб….и за хиляди други неща! Вярвам, че душата ти ще намери покой, тъй като ти така жадуваше да се събереш със своите синове и милия ми дядо някъде във вечността“, страда Тамара.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Петков
преди месец
0
Бог да я рости бабата дошло е времето което не е трагедия, трагедия е когато детето ти внезапно почине и не пишете подобни глупост, че това е трагедия такава е съдбата на живота
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени