Оливър Стайков: Аз съм истинският „Мистър Свят България”!

373
03 Септември 2019, 09:53


Мистър България Свят Оливър Стайков разкри, че фалшив съперник му е коствал успех в международния конкурс „Мистър Свят” научи HotArena. Българинът сподели, че е много разстроен от този факт.


„Аз съм истинският „Мистър Свят България”. У нас, за съжаление, малко преди да замина за конкурса в Манила, бе лансиран друг човек за „Мистър Свят”, дори в големи медии бе съобщено, че той спечелил конкурса.


Това е откровена лъжа!”.

Това сподели носителят на титлата за България, който е огорчен, че заради фалшивите новини около мнимия му съперник, самият той е загубил шанс да се класира по-напред в конкурса.

Дни преди заминаването си за Манила британските организатори на събитието изпратили дори писмо, в което се възмущавали, че от „72 държави-членки в конкурса, ние сме единствената държава, която си позволява подобно своеволие и медийна заблуда над българската общественост”.


Да, все пак влязох в топ 20 на най-красивите мъже на планетата, но имах реална възможност за класиране доста по-напред”, споделя красавецът с полско — българска кръв.
Българинът е разочарован, че у нас нямало никакъв интерес към него. От друга страна във Филипините чуждестранните медии следели всяка крачка на участниците, пише "България днес".


Той признава, че по време на престоя на Филипините, участниците са имали много тежка програма. И са били буквално третирани като обучаващи се във военен лагер.

Имахме проверки на физическото състояние в 5 състезания, свързани със състезания във военна база в екстремални условия. Имаше вечери на таланта, както и на успешното представяне като модели.


Изтощаващо беше, защото влажността в Манила е изключителна и всеки ден в продължение на седмици на всеки му идва в повече”, разказва Стойков.


Младежът говори четири езика, пее, рисува и имал изключителни шансове да влезе в топ 10 според експертите.Много се радвам, че тук поне близките и приятелите ми ме подкрепиха. Майка ми Беата живее в Полша, тя е бивша балерина. Баща ми Косьо Стайков е професионален скиор, който от няколко години е в София, а аз му помагам, занимаваме се със строителство.


Иначе съм завършил бизнес и мениджмънт в Полша, а преди това бях в компютърния сектор. Много се гордея с българските си корени”, споделя още красавецът.

На него самият спортът не му е чужд, след като 8 години тренирал тенис, 4 лека атлетика, а уиндсърфът и кайта са му любими и до днес. Той възнамерява да продължава да се занимава с моделство, въпреки липсата на късмет в най-престижния световен конкурс.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ha ha
преди месец
0
GROIZEN PLESHIVETZ PEDERAST GRABNI SE TZARWUL.IMASH LI OGLEDALO BE KRETEN???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени