Отлагат завръщането на „Смени жената”

545
14 Февруари 2021, 16:15


Би Ти Ви не можа да намери място в програмата си за риалитито „Смени жената”.

До миналата година то се излъчваше всяка сряда след турския сериал. Заради пандемията обаче телевизията спря новите епизоди, подготвени за пролет 2020, с идеята да ги върне на екран този февруари. Но наскоро стана ясно, че „Смени жената” поне засега няма да се излъчва. По информация на „Уикенд” рестартът му е отложен най-малко с няколко месеца.

Причина за отмененото завръщане на „Смени жената” е новият сериал на Би Ти Ви „Белези”. Заради него „Мастършеф” вместо в понеделник и вторник вече ще се излъчва във вторник и сряда и ще заема програмното време на шоуто за размяна на половинки, чиито продуценти са Иван Христов и Андрей Арнаудов. Самите те не знаят кога ще могат да пуснат в ефир неизлъчваните епизоди, готови още от миналата година. Източници на „Уикенд” издадоха, че поне засега плановете са „Смени жената” да тръгне след като бъдат излъчени всички готови епизоди на другото шоу на Иван и Андрей тази пролет – „Бригада Нов дом”. Но тъй като количеството им е солидно и може да стигне за целия тв сезон, няма да е изненада, ако в крайна сметка отпадналото от програмата предаване бъде оставено чак за наесен.

Според хора от Би Ти Ви „Смени жената” има огромен проблем с набирането на участници. Хората на Иван и Андрей се оплаквали, че трудно се намират жени, съгласни да живеят в чужда къща, както и мъже, съгласни да отстъпят съпругите си за цяла седмица. Притиснати до стената, продуцентите започнаха да обещават хонорари на двойките, съгласили се да се подложат на експеримента. Но дори този номер не проработи. Накрая Иван и Андрей вкараха в играта популярни личности, само и само да продължат проекта си, който иначе трупа превъзходен рейтинг. Без достатъчно на брой участници обаче им е много трудно да продължат да го снимат.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени