Палатът на Стависки отвори врати! Имението вече има гости (СНИМКИ)

11351
03 Септември 2021, 10:50


Пустеещото от години имение на фигуриста Максим Стависки отвори врати. Огромната триетажна къща в тузарския квартал „Василико“ в град Царево светна за първи път.

 

Палатът е вдигнат върху стръмните скали, издигащи се току над морето. Построен е преди четири години, но никога не е бил обитаван, признават съседи. Комшиите и никога досега не са виждали Албена и Максим там. Световните шампиони по фигурно пързаляне са инвестирали близо 1 милион лева, за да построят имението, в което възнамерявали да живеят. Това обаче така и не се случи. Албена u Максим отдавна са в Русия заедно с тяхното дете Даниел.

 

Бившата спортистка е свързана емоционално с морското градче, тъй като дядо й и баба й са оттам и тя прекарва детските си години край морето. Именно от старата им семейна къща тръгва мъжът й Максим Стависки през август 2007 година, когато след употреба на алкохол причинява тежка катастрофа с 1 жертва и 1 момиче, което остава в будна кома и до днес.

 

Не е ясно дали сега в новото им имение са се настанили техни приятели, или са решили да превърнат сградата в къща за гости. На една от терасите са прострени плажни кърпи и бански. В същото време се вижда, че партерът и част от другите стаи все още не са съвсем довършени. Личат строителни работи, стълби и бояджийски четки. Просторната бяла къща е на три етажа и не е съвсем обзаведена, пише „България Днес“.

 

„Това, че живея извън България като спортист, не е нещо необичайно. Но за мен все още, след толкова много години, много ми тежи. Липсват ми семействoтo, природата, времето, слънцето. Много мрачна е зимата в Русия, месеци наред няма слънце. Когато видях небето тук, толкова добре се почувствах“, разкрива в телевизионно интервю Албена Денкова.

 

„Синът ми обожава Царево. Липсва му обаче общуването с повече деца, защото в съвременни свят, особено с нашия начин на живот, нямаме много контакти, както останалите хора. Ние водим много затворен живот“, добави фигуристката.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Fuck fuck
преди седмица
0
Bg sad i prokurori olicetvorenie na satanata i ada
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени