Първата Мис България: С Грашнов се оженихме тайно с фалшиви медицински

07 Декември 2021, 12:19


"Не съжалявам за нищо, което съм направил досега. То е трябвало да ми се случи. През цялото време имам до себе си Мария, дъщеря ми, както и зет ми Дарий и приятели."

Това казва с днешна дата първата Мис България Бранимира Антонова, която наскоро написа книга за живота си. В нея хубавицата разказва надълго и нашироко за първия си брак с Владимир  Грашнов, който само преди дни, ако беше жив, щеше да навърши 69 години.

Бранимира се среща с Грашнов на събиране в неговото жилище, като двамата са на по 19 години. Той току-що е излязъл от казармата след операция от спукана апендикс, а Бранимира била оперирана от преплитане на червата. Харесали се, той я изпратил и й предложил да се оженят. Родителите на Грашнов не искали той да се жени рано и влюбените се крият в Троянския манастир, писа "България Днес".

„Оженихме се против родителската воля, когато техните не бяха в България. Направихме го с фалшиви медицински на 15 юни 1973 година, две години по-късно се роди дъщеря ни Мария. На шега се оженихме, на шега се разведохме прегърнати", казва Бранимира. После се жени Венци Петков и Владо Денев.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени