Помните ли адреналинката Ени? Днес тя си пие кафето с Ал Пачино!

05 Април 2022, 10:13


" Да, мога да потвърдя, че стигнах до момента да сме на едно ниво с Ал Пачино и Елън Бърнстейн. Дали си пия кафето с тях? Ами те са ми партньори, защо не?".


Така отговоря на въпроса дали вече в дружески отношения с холивудския ас Ал Пачино българското момиче Евгения Радилова. цЗрителите я помнят като адреналинка в „Господари на ефира“. Завършилата НАТФИЗ  актриса е една от преподавателите заедно с Ал Пачино и Елън Бърстейн  в The Actors Studio.

"Беше ужасно трудно, три пъти ме върнаха с различна сцена с различен партньор. Бях една от тримата души, приети от 1500 човека. Лично ме изпитваше Ал Пачино. Накрая ми каза: „Аз три пъти се явих, за да вляза в студиото, ти го направи отведнъж, браво", спомня си нашенката. В студиото се  сблъсква и с Алек Болдуин, Харви Кайтел, Естел Парсънс  и други. Благодарение на членството си в студио Евгения печели роли в пет от най-големите тв сериали, като „Закон и ред“, „Високо напрежение“, а тази година и в лентата ФБР.  „Вече съм преподавател от година и половина на деца и възрастни. Режисирам филми клипове, дори мога да се похваля с международни награди. Сбъднах мечтите си - Живея в Манхатън и бих се върнал в България да снимам филм или сериал“, споделя Ени, цитирана от „България Днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Анониим
преди месец
0
Гледах преди време малка нейна роля, мисля в ,,Закон и ред,,. Не знаех, че е тя, но играта ме впечатли. След доста време се върна в Бг и разбрах, че тя и направила ролята. Много кадърна актриса. Дано да получи голяма роля за да може да пробие.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
a Пачино знае ли че си пият кафето редовно...
преди месец
0
...брей колко е успяла , че трябва да ни информира самата тя!...Статисти като нея около Пачино, колкото искаш и живеят у Манхатан...Успял си моето момиче когатo не закачаш името си към това на Пачино....такива бълхи колкото искаш!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лори
преди месец
0
Толкова е успяла в САЩ, че би зарязала живота си в Манхатан, за да снима български сериал...това говори достатъчно само по себе си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени