Проф. Мирослава Кортенска е в кома

1385
14 Март 2021, 13:10


Известният театрален критик и коментатор се бори за живот в интензивното отделение на Първа градска болница

Читателите на „Уикенд” вероятно са забелязали, че от две седмици един от популярните коментатори на вестника проф. Мирослава Кортенска не е публикувала свой текст. Уви, причината е сериозна – проф. Кортенска е заразена с Ковид-19, а за съжаление при нея болестта протича доста тежко и доведе до усложнения.

В момента тя се бори за живота си в интензивното отделение на Първа градска болница. Бе приета там миналата сряда. Към 10 март вечерта тя още беше в интензивното отделение. Никой от лекарите не се ангажира с каквато и да било прогноза.

Проф. Кортенска се е заразила преди около две седмици. Първоначално е била хоспитализирана, след което – изписана за домашно лечение. Уви, няколко дни по-късно тя отново бе приета в Първа градска болница в София, след като се е почувствала зле. Дъщеря й Веселина Господинова, както и десетките й приятели и цялата редакция на „Уикенд” се молят проф. Кортенска да победи вируса и скоро отново да е сред нас. Вярваме в нейната сила и борбеност! Дръж, се, Мирослава!
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени