Психопат тормозел Диана Димитрова от „Откраднат живот“! Актрисата преживява насилие и в реалния живот

04 Декември 2018, 13:58


Диана Димитрова, която в момента гледаме в образа на д-р Огнянова в „Откраднат живот“, е преживяла истински кошмар в живота, узна HotArena.

 

Оказва се, че не само героинята й минава през трудни моменти, след като наскоро пациент с психични отклонения я подмамва и изнасилва в дома си, но и самата тя познава достатъчно добре вкуса от общуване с психично болен човек. Била е и жертва на физическо насилие, писа „Шоу“.

 

Още по времето, когато е студентка в НАТФИЗ, неин преподавател я тормозел по всевъзможни причини. А психологическият тормоз продължил цял семестър. „Била съм много пъти обект на различни видове насилие. В НАТФИЗ преподавател ме мачкаше и натискаше в продължение на два семестъра“, връща лентата актрисата, която тогава дори е искала да заведе дело срещу академията. Така и не го прави, вероятно разколебана да не би това да рефлектира още повече върху следването й.

 

Преди години тя става жертва и на физическо насилие. „Много нелеп момент, за който не искам да говоря. Важното е, че сме живи и здрави. Тогава беше нещо като шамари, но много по-сериозно. Беше пребиване. Дори не искам да си спомням какво точно е било. Случи се преди години. Опитвам се да не мисля за това. Тръгнах си веднага след първото пребиване. Беше веднага. Осъзнах, че не съм преценила, че имам контакт с човек, който има психически отклонения. Това е просто момент, в който два свята се сблъскват. Просто се случи“, болезнено е откровена актрисата, която в момента е щастлива във връзката си.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени