Сани Алекса след побоя: Не сме изнудвали шведа за пари!

3200
16 Юни 2017, 11:16
Лъжа е, че сме изнудвали шведския ми приятел за пари. Не сме искали нищо от него”, заяви Сани Алекса. Певицата Александра Апостолова, както е истинското име на звездата, стана жертва на жесток побой от страна на гаджето си, припомня HotArena.

Не сме искали пари от Сами!”, категорични са и Сани и брат й. Ексгаджето на певицата дори твърди, че са завели човек, за да го сплаши.


Мъжът, с когото аз и баща ми отидохме при Сами беше наш приятел. Взехме го с нас, за да ни пази”, казва Майк / Михаел Апостолов/.

„Сестра ми ми се обади посред нощ и ми прати във фейсбук снимки как е пребита. Звъннах на полицията и им дадох адреса. Те дойдоха и я отведоха с линейка.

След това баща ми, аз и нашият приятел отидохме при Сами, за да разберем какво е станало”, споделя Майк.

И той и сестра му отричат Александра да е паднала по стълбите. По-рано вечерта тя е била с приятеля си на сватба.

„Когато си тръгнах от сватбата бях напълно добре. Нямах кръв по себе си нито в таксито, нито на партито. Побоят започна, когато се прибрах от сватбата в дома на Сами.

Той ме удари няколко пъти. Дрехите ми, които са с кръв, не са тези, с които бях на сватбата”, разказва още изпълнителката.

Тя признава, че е пила доста, както и всички останали.

„Всички бяхме мъртво пияни, няма какво да се лъжем. Той включително, беше един от най-пияните. Аз се сдърпах с едва шведка, но тя по-късно ми се извини.

Той обаче ми беше ядосан заради един швед, който постоянно говореше с мен. А Сами е много ревнив”, твърди още Сани.

Алекса е откровена, че е имало и друг подобен инцидент по-рано. Той пак ме преби и настаниха в болница. Докато бях там ми писа, че полицаите са го арестували и са му взели даже дрехите.

Поиска да му простя и да се върна при него. И аз го направих”, признава още Сани.

Певицата обаче не е първа жертва на побойника. „Сами е пребивал и бившата си жена, докато е била бременна!

Знам за това от много близка негова роднина, която ми писа, след като той ме преби за първи път. И тя ме посъветва да не се връщам при него”, обясни Сани Алекса.

За едно обаче певицата е категорична: „Не му искам парите! Искам го в затвора!”Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени