Сашо Кадиев се жени за Ивелина

11 Септември 2022, 11:00


Александър Кадиев се кани официално да се раздели с ергенския живот и да мине в групата на женените. Неговата приятелка – моделката Ивелина Чоева, показа във вторник пръстен на безименния пръст на дясната си ръка, който изглежда като годежен. Нищо чудно актьорът да й е предложил брак.

 

Хубавата Ивелина не е обявила официално, че е сгодена, но начинът, по който показва пръстена си на снимките, публикувани в социалните мрежи, издава, че тя държи да привлече вниманието на аудиторията именно към бижуто, а не толкова върху себе си. За да не бъде намекът прекалено прозрачен, тя е публикувала кратък разказ за костюма, с който е облечена, докато демонстрира пръстена. „Това костюмче има специална история. След като си срязах крачето (по време на бурна нощ) в Тел Авив и прекарахме цял ден в спешното, Александър Кадиев и Александра Петканова оставиха мен и Теодора Краева да хапваме и се върнаха с това синьо бижу. Видели го в магазина на отсрещната улица и решили да ме зарадват. Много обичам дрехи с истории и тази не прави изключение”, споделя Ивелина, показвайки снимка с въпросния син костюм. Компанията, за която разказва, бе в Тел Авив в края на месец май.

Към разказа на моделката има много малко коментари, повечето са свързани с дрехата и почти няма такива, които да отразяват пръстена. Вероятната причина за тази липса на интерес към бижуто е, че почти никой от последователите й в социалните мрежи не се е сетил да прегледа и следващите две снимки, които моделката е публикувала. А именно те са интересните. От тях личи, че камъкът на пръстена е с доста добър размер, така че Сашо явно е развързал кесията и доста се е охарчил за него. Пръстенът най-вероятно е нов, тъй като на старите снимки на Ивелина не се вижда подобно бижу. Кадрите, които Чоева споделя, са от луксозен ресторант в Мадрид.

Ако това действително е годежен пръстен, предложението за брак трябва да е дошло съвсем скоро, вероятно е направено във въпросния мадридски ресторант. На 30 август Кадиев навърши 39 години – възраст, в която много други мъже отдавна са положили подписите си върху брачно свидетелство. Ивелина, както е известно, е близо 15 години по-млада от Сашо, но личи колко е увлечена по него. Ако й е предложил брак, тя едва ли е отказала.

Кадиев така и не се реши да се ожени за майката на своята 7-годишна дъщеря Кати. Той живя с Таня години наред, свекървата – Катето Евро, до днес е в идеални отношения с нея, но предложение за брак нямаше. Актьорът все повтаряше, че подписът не е най-важното във връзката и затова не смята, че е нужно да се жени. Срещата с Ивелина обаче промени представите му. Кадиев не веднъж е подчертавал, че младата манекенка е любовта на живота му. Тя също с времето е доказала силата на чувствата си, приемайки дъщеря му почти като свое дете и поддържайки добри отношения с нейната майка Таня. Дори Катето Евро, която дълго отказваше да приеме момичето, в крайна сметка се предаде пред чара му и благослови връзката на сина си с манекенката. Нищо чудно, освен с годеж, скоро Сашо да я зарадва и с новина, че ще има второ внуче.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
али баба
Преди 1 година
-1
Е нали беше педераст как така ще се жени явно за алиби
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
джейсън
Преди 1 година
0
за пред хората


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени