Сензация! Появи се и тайна дъщеря на убития Боби Манджуков! Майката е известната! (Вижте коя е)

6853
05 Юни 2015, 14:54Сапуненият сериал с наследството на Боби Манджуков започва да става все по-заплетен. В обществото се появи момиче, което се твърди, че е дъщеря на разстреляния бизнесмен, научи HotArena.

Наследничка номер 3–Силвия, е на 2,5 години и е родена точно след смъртта на официалната му съпруга Галя.

Майката на детето е Ани Илиева — дългогодишна танцьорка в „Бонкърс“ на Златни пясъци. Тя се запознала именно там с бизнесмена преди няколко лета, а „сватовник“ се оказал митичния собственик на заведението Радул–баща на друг известен варненски плейбой–Ники Шванца.

Свалката на Манджуков и Илиева станала по времето, когато съпругата му Галя вече е смъртно болна и на легло. Русокосата дама тежала по-малко от 40 килограма, гълтала с шепи медикаменти и психотропни вещества, тъй като изпаднала в клинична депресия покрай заболяването.


Двойката се разделила през есента на 2012 година, като оправната дама изобщо не му споделила и дума за бременността си. По същото време разстреляния бизнесмен има афера и с водещата Лора Георгиева, която води предаването „Така го правят жените“.

От нея той има дъщеря–Мишел, а от съпругата си Галя, друго момиче – Анжелика, която в момента вече е на 11 години. Наскоро и майката на бебе номер три се срещнала с Лора, за да уреди част от наследството за момиченцето си, въпреки че той не е признал официално дъщеря им Силвия.

Планът бил двете да се разберат, без да водят дела за бащинство, които биха предизвикали шумен отзвук покрай необходимата за установяване на бащинство ДНК експертиза на убития Боби. И без това проблемът с наследството му е огромен.


В края на миналата година Районният съд в столицата постанови, че децата на бизнесмена трябва да заплатят дълга му към НАП. Агенцията състави акт в размер на 140 000 лв.

Причината за всичко това е, че има разминаване на декларираните приходи и направените разходи от фирмата на Борислав Манджуков.

Двете деца на покойния бизнесмен бяха определени като ответници по съдебния спор с НАП.

Приживе Борислав Манджуков печели делото срещу приходната агенция, но то отново е възобновено по искане на Апелативния съд. Адвокатката на убития бизнесмен коментира, че определянето на малолетните му наследници като ответници по иска е нормално.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени