Сергей Станишев дипломира щерката в Шанхай (Ексклузивни снимки)

1377
03 Юни 2021, 17:00


Повод за гордост имат Сергей Станишев и съпругата му Моника, узна HotArena.


Доведената дъщеря на бившия премиер се е дипломирала преди броени дни.


Моника, която носи името на своята майка и е от първия ѝ брак с банкера Венцислав Йосифов, е завършила едно от най-престижните учебни заведения в цял свят - Нюйоркския университет в Шанхай, Китай. Там младата девойка е следвала специалност Медиен бизнес заедно с деца гении от всички континенти. Междувременно доведената щерка на Станишев изучавала и китайски език.


На дипломирането си тя не блеснала в скъпа рокля и лъскави бижута, а предпочела по-неглиже тоалет от черен панталон и дантелен топ. Заедно с колегите ѝ от випуск 2021 на престижния ВУЗ дефилирали пред всички преподаватели, роднини и приятели, облечени в лилави тоги и с черни абсолвентски шапки. Не се знае дали семейството на Моника е присъствало лично на тържеството по връчването на дипломата ѝ, тъй като са изключително ангажирани. През по-голямата част от годината Станишев и жена му живеят в Брюксел, където е неговата месторабота. Моника обаче редовно пътува до родината, тъй като пък нейният бизнес е тук. Между България и Белгия раснат и двете им общи деца - Дария и Георги.


Те са страшно привързани към своята по-голяма сестра Моника, която редовно споделя снимки от общите им семейни ваканции и пътувания. Малчуганите имат и по-голям брат. Той също е дете на Йосифова от първия ѝ мъж и носи името на баща си Венцислав. Венци-младши, подобно на сестра си, учи в престижен ВУЗ - университета в Бостън, Америка. Там той следва специалност Икономика и финанси и през 2022 г. ще завърши официално бакалавърската си степен. От професионалната му биография се вижда, че редовно стажува в големи банкови институции в Щатите. Докато сестра му Моника е решила да се прибере и установи в България, той е увлечен от американската мечта и много рядко кракът му стъпва на родна земя. Сърцето му обаче е пленено от българка, с която имат връзка от доста време, пише Минаха години.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени