Шеф Ангелов не сваля мартеницата и през май

2270
12 Май 2020, 16:49


Пролетта дойде отдавна, щъркелите - също, а плодните дръвчета не само цъфнаха, но и вързаха. При все това обаче шеф Виктор Ангелов още носи мартеница, видя HotArena.


Мъничките Пижо и Пенда красят якето на топкулинаря вече трети месец.


Папараците на „Уикенд” засякоха топ готвача, който коли и беси в кулинарното шоу на Нова телевизия „Хелс Китчън”, в района на Руската църква. Той бе облечен спортно, но и елегантно – с дънки и тъмносиня куртка. Мастършефът носеше бяла противогрипна маска на лицето си – нищо, че това вече не е задължително.


Виктор бе тръгнал да инспектира собственото си бистро за кебапчета и кюфтета, което преди 2 години отвори врати на бул. „Раковска”. Когато стигна до заведението, той се спря на входа, за да побъбри със свой приятел. Разговорът им продължи десетина минути, като двамата мъже пазеха разумна дистанция от един метър.


Щом раздумката приключи, шеф Ангелов хлътна в хитовата си закусвалня, но не се задържа там много дълго. Няколко минути по-късно той напусна обекта и отпраши по други задачи, като в същото време успя да прегледа и съобщенията в телефона си.  Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кажи му "готвач" и повече не го обиждай
Преди 1 година
0
Слаб артист без душа...Иначе им крещи на участниците ама то "било по сценарий"... Смешен смешко на смешна публика...Кажи му "готвач" и повече не го обиждай!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
''новинка''
Преди 1 година
0
гОлЕм праз.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени