Щерката на Брендо тайно в България

20 Юли 2016, 10:43Дъщерята на Евелин Банев—Брендо се завърна тайно в България. Лара Банева, която преди 3 години бе отвлечена от неизвестни лица, отново прекарва лятото си на родното Черноморие, научи HotArena.

Заедно с майка си Евгения, Лара се завърна в страната без много шум. Двете се настаниха в бившия хотел край Лозенец, който бе собственост на фамилията и който продължават да посещават всяка година.

Семейството вече се е възстановило от шока и ужаса, който преживяха преди три години. Тогава неизвестни мъже отвлякоха момичето, точно когато отиваше на училище пред дома си, пише „България днес”.

Дни след като я върнаха на майка й, Лара Банева бе изведена без много шум в Лондон, където учи и по-голямата дъщеря на семейството. Евгения се премести там с наследницата си, тъй като бе немислимо да продължи образованието си у нас.

При все това, всяка година семейството от време на време посещава България за кратка почивка, но ваканциите са възможно най-дискретни. А що се отнася до Лара, то тя вече е тийнейджърка и на 15 се изявява като бунтарка.


Тя е обновила гардероба си с младежки предизвикателни дрехи и носи все повече грим.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени