Щур купон организира Бони за 18-ия рожден ден на дъщеря си, въпреки пандемията (Снимки)

1634
11 Декември 2020, 10:02


Михаела вече е пълнолетна и за да отбележи подобаващо този така важен за всеки тийнейджър ден, тя си пожела купон, видя HotArena.

По време на пандемия обаче това е сложно изпълнима задача. Въпреки пречките Бони успя да намери връзка и да организира частно парти за "до 15 човека", точно така, както е по изискване на здравните власти. Дали приятелите на Миа, както е артистичният псевдоним на красивата наследница на Бони, са били в рамките на допустимата бройка, остава загадка. От кратките видеа, които Мишето пусна в социалните мрежи, се вижда, че е поканила наистина най-близките си приятели и съученици. Като единствен звезден гост се открои Лоренцо на Софи Маринова. Той пръв честити рождения ден на своята връстничка в мрежата, като пусна и тяхна обща снимка от тържеството.

Миа залага на бляскава къса рокля в златист нюанс. Ученичката посети задължителните за подобно събитие фризьор и гримьор. Украсата на партито беше също изцяло в злато. Специален гост диджей се грижи за доброто настроение на пубертетите, а Миа и майка й Бони не пропуснаха да поздравят приятелите си с няколко любими парчета, изпети от тях.

Бони не пропусна да изрази емоциите си около този специален ден в мрежата. Тя написа послание, като сподели и няколко бебешки снимки на вече порасналата си дъщеря. "18 години. Точно толкова време от момента, в които се появи и озари живота ми. 18 години неотлъчна взаимна подкрепа в най-светлите, щастливи и не чак толкова моменти. 18 години рамо, на което споделям, и радост, и победи, и тъга, 18 години любов Честито пълнолетие, вече пораснала Михаела. Вече си подготвена и е време смело сама да закрачиш по дългия, стръмен път на живота . Поставяй си високи цели и се стреми да ги постигаш! Бъди заобиколена от правилните хора, които да те наставляват и да сочат правилната посока. Не се предавай пред нито една трудност, точно както те е учила мама!", пише Бони.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди месец
0
"Толкова много години заедно ! Покорихме върховете на науката,покорихме света с таланта си,своята естествена чиста душевна красота, Изненада беше за всички ,че нямаме корекции по тялото. Обичаме книги да четем,театър,изложби .... Няма пошлост,чалга и посредственост в живота ни. Приличаш на мен ,ще бъдеш като мен ....."-поздрави от Бони за дъщеря и.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Но нейм
преди месец
0
Това не е за вярване във времена ,когато хората остават без работа,децата са затворени да учат вкъщи,затварят бизнеси и държави,виждате ли една 18 годишна девойка решила да празнува с частно парти и всичко било в златно и рожденничката и украсата-хора всичко това звучи и изглежда нелепо! Знаем че това е поредната дъщеря на поредната певица,която ще бъде набутана с връзки да става звезда в нашата звездна държава!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ивана
преди месец
0
Цигания
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени