Синът на Милен Цветков завърши с отличие

27 Юни 2021, 12:14


8-годишният син на трагично загиналия Милен Цветков завърши втори клас с отличие и получи грамота за успех. Наследникът на журналиста се снима за спомен със своята учителка  и публикува снимката в социалните мрежи.

От няколко месеца Боян е истинска звезда в интернет, където води предаването „Питай ме“. Онлайн инициативата е благодарение на Даниел Петканов, с когото убитият в катастрофа преди една година журналист работеше и беше приятел дълги години. За предаването на Боян, което е ежеседмично, може да се разбере и от неговия профил. Шоуто има вече над 11 000 почитатели във всички социални мрежи. В него Петканов задава въпроси на различни теми на Цветков-младши, а Боян отговаря. Зрителите са възхитени от мъдрите му размисли и отличното му възпитание, за което основна заслуга имат покойният му баща Милен и майка му Ивета, с която Цветков имаше дългогодишна връзка.

Всички почитатели на хлапето са поразени от приликата с баща му в начина на изказ, бързата му мисъл, провокативните въпроси, които умее да задава, и най-вече от факта, че е надраснал възрастта си в пъти. В грижите за него се редували майка му Ивета и неговата баба. Двете жени си поделяли грижите и за домашния любимец на Боян, който взели след смъртта на татко му – куче.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
Преди 1 година
0
Да е жив и здрав и развива таланта си!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени