Синът на Мира Добрева отказва да ходи на училище заради поведението на майка си във „ВИП Брадър“

7690
19 Октомври 2018, 11:27


Синът на журналистката Мира Добрева отказва да ходи на училище, пише „Галерия“.

10-годишният Жорои Торнев-младши търпял злобни подигравки от съучениците си, заради поведението на майка си във ВИП Брадър. Положението станало нетърпимо след намеците на Кулагин, че Мира си пада по 25 години по-младия от нея Атанас Колев.

„Кулагин изговори толкова грозни и вулгарни думи срещу Мира, че малкият Жорко вече отказва да ходи на училище за да не му се подиграват. Той и съучениците му са във възраст, в която се нараняват и обиждат помежду си без задръжки. Въпреки, че Жоро е възпитаник на частно елитно училище и там не липсват злобни деца“, коментират близки до семейството.

Макар баща му Георги Торнев да му е забранил да гледа шоуто, в школото се намирали „услужливи“ деца, които му показвали клипове с репликите на Кулагин.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Амелова
Преди 1 година
-1
Арогантност,свинско отношение,идиотщини към себеподобните,това забелязах в една суха жаба, през която току що е минал камион. Уважението на фльорцата към по възрастните и по значими хора в къщата е нула. Позор!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Чико
Преди 1 година
-6
Няма по-голям абсурд от кордисването на Мира Добрева на екран, при това от толкова много години! Елементарна, превзета, мислеща се за кралица на красотата и интелекта! Абсолютна олигофренска нула! Господа от телевизията, вие не се ли досещате колко сте затънали в ла-ната с такава водеща?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?!?!?!
Преди 1 година
-6
С Кулагин и без него всеки може да види не толкова скритото удоволствие от обеления и подаден към Мира банан от Насето ... Ухааа, услади и се на "горката"
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени