Синът на Софка ще учи за полицай в Швейцария

859
31 Януари 2021, 10:11


Лоренцо, синът на Софи Маринова, иска да учи в полицейска академия в Швейцария.

Решението му изненадало майка му, тъй като 18-годишният тийнейджър беше тръгнал по нейните стъпки и вече има няколко записани песни. Софи обаче била против той да напуска страната и настоявала синът й да потърси друго поприще за близкото бъдеще, след като завърши средното си образование в Етрополе.

„Иска да става полицай. Аз малко се шегувам с него, малко ми е като детска мечта. Нали знаете, питат всяко момче какъв ще стане и той казва: „Ами полицай”. Наумил си е сега. Английски говори без грешка. Ако замине той, и аз заминавам. Ще си живучкаме зад граница. Макар че съм патриот, мястото ми тука. Ама знае ли човек”, споделя майка му
Двамата с Лоренцо, който напролет трябва да е абитуриент, са много близки. Изпълнителката на „Стари рани” била най-добрата приятелка на тийнейджъра. Лоренцо се допитвал до нея абсолютно за всичко, разказвал й дори за гаджетата си.

„Ние сме цигани и при нас страстите са по-силни. Но предпочитам да имам по-малко любови от майка ми“, сподели младежът по време на гостуването си в сутрешния блок на Нова телевизия „Събуди се”. Наскоро той се разделил с последото си гадже и в момента нямал интимна половинка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Смях
преди 2 месеца
-1
Знае той английски, ама иска в Швейцария, как става това? Явно само чуждестранни престъпници ще залавя в Швейцария, дето само амглийски говорят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени