СКАНДАЛНО! Миската Мариана Маринова вози с мръсна газ невръстния си син, кара колата си без колан и говори по телефона

25 Ноември 2017, 15:00


Миската Мариана Маринова не се съобразява със законите по пътищата. Организаторката на конкурса „Мис Силикон“ кара с мръсна газ и вози невръстния си син в колата. За това сигнализира читател на HotArena, който е станал свидетел на изстъпленията на пишман шофьорката.

Ето какво ни пише той:

"Моделът Мариана Маринова се оказа доста лош шофьор. Във вторник сутринта миската с много пластични операции закара своя син Димитър на детска градина. Облечена с дрехи - последен писък на модата, Маринова бързаше да качи сина си в колата и двамата отпрашиха с мръсна газ към забавачницата.

Макар и малкото разстояние което трябваше да измине, Мисис България 2007, тя се показа като доста неопитен и нервен водач. Говореше по телефона, беше без колан и фучеше с много над разрешена скорост в града. След двадесет минутно шофиране миската спря пред вратата на градината, взе сина си на ръце и бързо влезе вътре. След като излезе, започна разговор по телефона, качи се в колата и пое със същата нервност и бясно даване на газ из софийските улици".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рики
преди 5 години
0
Тази е една от уродливите кактакова говедо може да е мис просто вулгарно грозно същество
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
КаВа
преди 5 години
0
тази е толкова измислена и анти, каква миска, обикнпвен парцал, невъзпитана простачка със самочувствие, що не я питате откъде й е колата?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени