Сладурка! Щерката на Мая Манолова вилнее по баровете! Ето с тези снимки доста изложи майка си (Вижте)

3006
27 Юли 2018, 13:08


Наследничката на Мая Манолова има бурно минало, за което вероятно даже майка й не подозира. Преди да роди малкия Максим, Ралица била с абонамент за най-актуалните нощни заведения у нас и в Германия, където беше студентка, научи HotArena.

 

Днес Рали претендира, че е скромна майка и домакиня, но добре си спомня как вършееше по дискотеките като торнадо. Още се носели легенди за изцепките й, а архивните кадри я показват в предизвикателна светлина. Според близки до семейството на Мая, дъщеря й наследила купонджийския дух не от нейната рода, а от фамилията от страна на баща й. Чичо й, брат на татко й, бил музикант в Кюстендилско. И до ден днешен той си вади хляба със свирене по кръчмите, писа  „Ретро“.

 

И сега като намери време от грижите за 2-годишния Макси, Ралица отивала на купон, но за доста по-кратко време от преди.

 

Историята помни как през 2009 година щерката на Манолова попадна в огромно меле в кюстендилска чалгаджийница. Тогава дъщерята на Мая усетила нетърпима болка и осъзнала, че едното й ухо е разрязано на две, а кръвта от разпорения орган обляла пода на нощното заведение.  Веднага я откарали в болница, а от травмата Рали се възстановявала няколко месеца. Извършителят обаче така и не бил хванат.

 

След тази случка купонджийката започнала да става по-внимателна и подбирала добре заведенията, които посещавала.  По същият начин постъпвал и нейният съпруг Мартин, чийто алкохолни подвизи неотдавна лъснаха наяве (припомнете си -тук)  . И той е прекарал солидно време в дискотеките, където показвал завидни, пластични умения в областта на ханша.  

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени