Слави се помири и със Зуека (Василев без малко да се разплаче)

25 Февруари 2021, 10:53


Слави Трифонов изгражда отново един по един мостовете към бившите cи колеги, които изгори преди години. След като преди няколко месеца се помири с Тончо Токмакчиев, сега протегна ръка и към Васил Василев-Зуека. Това стана директно от телевизионния екран. Актьорът изненадващо бе гост на Слави в шоуто му преди няколко дни.

 

И двамата показаха приятелско отношение един към друг. „На гости ми е един мнoго специален за мен човек. Аз съм имал щастието, удоволствието и привилегията да работя с него. Всъщност това не е точно така. Не би казал, че сме работили, защото това беше смисълът на живота ми. Аз се чувствам наистина удостоен с възможността да живея по този начин. Вижте как се изразявам, но това е истината. Ние се забавлявахме с този човек ужасно много.

 

Преди много години, преди, представете си, повече от 25 години. Понякога ми се струва, че това време е изтекло толкова бързо, но наистина беше така. Ние бяхме много млади. Всъщност преди повече от 25 години с този специален за мен човек изпяхме емблематични за онова време песни, които се казваха с невероятните имена „Шат на патката главата. Да не говорим за един невероятен хит като „Дулсинея". Той е много талантлив актьор, а наскоро с изненада разбрах, че и художник", така нов представи Зуека зрителите си.

 

Васил му направи забележка: „Не започваш добре, щеше да ме разплачеш“, обяви той. След това двамата разказаха няколко забавни момента от общата им работа. Все пак признаха, че не са се виждали и говорили с години. Така и не станаха ясни причините за това, пише „България Днес“.

 

Представиха и част от картините на Зуека, като Слави пожела да купи две, но Василев предпочете да му ги подари.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени