След 3 раждания: Гущерова отново тежи 40 кг

https://hotarena.net/az-jenata/sled-3-rajdaniia-gushterova-otnovo-teji-40-kg HotArena.net
След 3 раждания: Гущерова отново тежи 40 кг

Светлана Гущерова е на седмото небе от щастие, защото отново тежи заветните 40 кг. Блондинката, която преди няколко месеца роди третото си дете, хапва колкото наследниците си и успя да се втали за рекордно бързо време.

„Ще се счупи от слабост. Краката й са като солети. В лицето е като питка, надута от филъри и ботокс. Никога няма да й кажа, че е родила цели три пъти, кльощава е като ученичка. Мъжът й компенсира с килограми - дебел, нисък, зализана косица, накити, марки, емблеми” – коментира очевидец, който е видял семейството по време на почивката им в Гърция.

Светлана винаги е признавала, че много държи да е слаба, като мечтата на живота й е да тежи 38 кг. Може и скоро време да я изпълни, особено след като спря да ражда, защото вече има така мечтаните 3 деца, които са кръстени на цялата нейна и на мъжа й рода.

3 Коментара

джейк

преди 1 година

стария гущер пак е развързал кесията с крадените пари!

Коментирай

До Джейк

преди 1 година

Стария Гущер ги е отсвирил и въобще не се интересува от тях, а какво остава да е развързал кесията. Даже не си е виждал последните 2 внучета, а само първото. Не иска ни да ги чува, ни да ги вижда, че и от къщата ги е изгонил и сега са в някакъв апартамент набутани като сърдели петимата. Сгреши и то много Християн като взе тая проститутка, баща му няма да му прости докато е жив. Даже и от наследство ще го лиши, да си изкарва парите сам и да си гледа многолюдната челяд както може.

Коментирай

......па

преди 1 година

Старият Гущер /куфарния милионер от БСП/ така го е възпитал по свои образ и подобие.Сега бере плодовето от това.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.