След 3 раждания: Гущерова отново тежи 40 кг

21 Август 2022, 16:12


Светлана Гущерова е на седмото небе от щастие, защото отново тежи заветните 40 кг. Блондинката, която преди няколко месеца роди третото си дете, хапва колкото наследниците си и успя да се втали за рекордно бързо време.

„Ще се счупи от слабост. Краката й са като солети. В лицето е като питка, надута от филъри и ботокс. Никога няма да й кажа, че е родила цели три пъти, кльощава е като ученичка. Мъжът й компенсира с килограми - дебел, нисък, зализана косица, накити, марки, емблеми” – коментира очевидец, който е видял семейството по време на почивката им в Гърция.

Светлана винаги е признавала, че много държи да е слаба, като мечтата на живота й е да тежи 38 кг. Може и скоро време да я изпълни, особено след като спря да ражда, защото вече има така мечтаните 3 деца, които са кръстени на цялата нейна и на мъжа й рода.

Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Джейк
преди 3 месеца
0
Стария Гущер ги е отсвирил и въобще не се интересува от тях, а какво остава да е развързал кесията. Даже не си е виждал последните 2 внучета, а само първото. Не иска ни да ги чува, ни да ги вижда, че и от къщата ги е изгонил и сега са в някакъв апартамент набутани като сърдели петимата. Сгреши и то много Християн като взе тая проститутка, баща му няма да му прости докато е жив. Даже и от наследство ще го лиши, да си изкарва парите сам и да си гледа многолюдната челяд както може.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 3 месеца
0
Старият Гущер /куфарния милионер от БСП/ така го е възпитал по свои образ и подобие.Сега бере плодовето от това.
джейк
преди 3 месеца
0
стария гущер пак е развързал кесията с крадените пари!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени