След две години пауза: Отварачката се качи на сцената с рокля от фолио и клинче

https://hotarena.net/laifstail/sled-dve-godini-pauza-otvarachkata-se-kachi-na-scenata-s-roklia-ot-folio-i-klinche HotArena.net
След две години пауза: Отварачката се качи на сцената с рокля от фолио и клинче

Фолк дивата Мария се завърна на сцената! След повече от две години пауза миньончето отново си върна статута „певица“.

Облечена в рокля, която много прилича на фолио, Мария показа горещо си и греховно тяло. Пищната гръд на миньончето едва не изскочи от пазвите докато Мария се вихри на сцената. Под звуците на барабанчето изпълнителката, станала популярна  с нарицателното „Отварачката“, развъртя апетитни задни части. Тъй като роклята е доста къса, Мария слага клин под нея,  за да не й лъснат интимните части.

\"Обичам ви. Липсвахте ми!\", каза на  почитателите си Отварачката.

През лятото на 2020 година чалгадивата шокира всички с  новината, че спира да пее. Явно сцената й липсва много и решава да се върне отново към това, което й доставя най-голямо удоволствие, писа „България Днес“.

5 Коментара

ха ха Хо

преди 1 година

''горещо греховно''тяло на лилипут с гумени цици и джука.

Коментирай

slavi

преди 1 година

свинаря иба ли та ма дрисльо?

Коментирай

bebka

преди 1 година

Пародия на пеене!Плейбек даже не е съобразено,че някои песни са от младите и години и гласът и е претърпял промени.Клипът и -само детоДзвера наля пари -никой не се интересува.Остава само облеклото ,но и тук пълен гаф,затова набляга на голотиите.Да му мисли ахмака,дето се ожени за нея ще има да плаща на кака Мара и на родата покрай нея.

Коментирай

естет

преди 1 година

Греховно тяло на 40 и няколко годишен ГНОМ!

Коментирай

Sss

преди 1 година

2020г я клати на Слънчака един черен кипърец ... майка и беше параван. Всички разбраха

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.