След огнището на зараза в производството на сирена и колбаси на Димитър Маджаров от Ковид-19, болестта застигна и него

1298
04 Януари 2021, 14:36


Димитър Маджаров го тръшна коронавируса, след като производството му се превърна в огнище на Ковид-19. Преди десетина дни обществото бе информирано за огромен проблем в производството на пловдивския олигарх Димитър Маджаров, което се превърна в огнище на заразата с коронавирус, пише сайтът Mister.bg.

                                                 

Доколкото ни информираха запознати, се е получил и вакуум от наличие на персонал поради бързо разпространилия се вирус между работниците му, но най-притеснителното е дали огнището е възможно да повлияе на продуктите на Маджаров, разпространявайки заразата чрез тях.

 

Душманите на Маджаров в Пловдив шушукат, че той крие за избухналото огнище на зараза, за да не привлече проверки и инспекции от здравните власти. Една подобна проверка е възможно да установи и много други нередности в производството на колбаси и сирена, за които е обществена тайна, че вредят на здравето на гражданите.

 

Явно заразата, върлуваща в производствената база, е застигнала и Маджаров, показвайки, че парите не предпазват от болестта. От няколко дни той и съпругата му не са излизали на публични места, ни информират приближени. Работниците му злорадстват, че условията, в които са принудени да работят, сега са му се върнали като бумеранг и скатаните милиони на гърба на техния труд не са го защитили.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Важен
преди месец
-1
Как не го е срам този неговия зет- Ерол !!! Само защото вече никой не го иска ,създава проблеми на фамилия Маджарови ! Спрете да пишете подобни глупости ! Не ви ли е срам !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ж
преди месец
-1
Кой ви плаща бе, шибаняци?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
преди месец
-2
Много ви плаши този човек! Непрекъснато искате да го черните!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени