След поредните спекулации Емануела избухна: Не са ми взимали детето, при мен е!

13 Март 2021, 11:57


Драмите около делото за родителски права над сина на Емануела продължават.  Певицата разкри за „България Днес“, че малкият Мити е при нея и никой не го е взимал, както гърмят клюкарските сайтове.

Борбата, която тя води с бащата на детето си, милионерския наследник Димитър Динев, вече няколко години, не може да бъде приключена. Певицата и бизнесменът се съдят за родителските права на 6-годишният Митко.

"Мити си е при мен! Нито са ми го взимали, нито надявам се, ще ми го вземат в бъдеще. Вярвам, че съдът ще бъде обективен. Колкото и да страдаме от беззаконие. Нека да видим какво ще стане на втора инстанция",  споделя Емануела.

На въпроса дали най-големият син на Динко Динев - Димитър все още иска да й отнеме родителските права Емануела отговаря: „Да, иска. То детето вече е отгледано, той в най-трудните моменти не е бил до мен. Те мъжете почват да ги искат децата, когато са пораснали, мислят си, че така ще накажат майката. При едни нормални отношения би трябвало да каже: „Дай да се разберем колко време детето ще е при теб и колко при мен. Аз не искам да лишавам детето от баща“.

Тя признава, че в известната бизнес фамилия думата майка и жена нямат особена стойност. „Там са на конвейр и няма никакво уважение към жената“, допълва още Емануела.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
преди 2 години
0
Така е, повечето нямат уважение. Дори не говорим за силиконки и подобни с леко поведение, а за отношението към нормалните момичета и жени. Но това може да се разбере, ако човек поживее в чужбина и усети разликата. Иначе, който си е бил винаги в БГ, за него това си е нормалното - грубост и унижения.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бббб
преди 2 години
-2
В България по принцип мъжете така са възпитани, нямат никакво уважение към жената. Тук не коментирам конкретната певица, говоря по принцип. Много са зле
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 2 години
0
Моля не обощавайте.Уважението/не само към жените/ зависи от възпитанието което дават родителите на децата си.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени