След тежки скандали: Нашият Джорджи и тв звездата Дарси Силва се разделят

https://hotarena.net/laifstail/sled-tejki-skandali-nashiiat-djordji-i-tv-zvezdata-darsi-silva-se-razdeliat HotArena.net
След тежки скандали: Нашият Джорджи и тв звездата  Дарси Силва се разделят

Българският риалити герой Джорджи и американската тв звезда Дарси Силва са пред раздяла, научи HotArena. Това се намеква в трейлър на новия сезон на предаването, в което двамата участват и пред камерите показват интимни отношения.

Георги Русев, както е истинското име на нашенеца, вече няколко месеца участва в предаване на телевизия Ти Ел Си, което проследява живота на русокосите близначки с огромни гърди Дарси и Стейси. Българинът е сгоден за Дарси от края на миналата година, но сега отношенията им са под голяма въпросителна. Новите епизоди на риалити шоуто започват през лятото, като на кадри се вижда, че любовта между Джорджи и Дарси не върви по вода. Двамата си вдигат скандали на публични места, блондинката се разплаква и се нанасят тежки обвинения.

\"Искам да съм сигурна, че си с Дарси заради любовта и голямото й сърце, не заради големия й портфейл\", казва сестрата Стейси директно в очите на Русев. А Дарси мълчаливо се съгласява и го изпива с поглед как ще реагира. От думите Джорджи побеснява и започва да крещи, без да се притеснява, че са в заведение и другите хора чуват препирнята им.

\"Аз си нямам възрастен спонсор, който да ми дава пари. Нямам си никого\", избухва българинът, като не става ясно дали не е хванал любимата си с богат любовник, или става въпрос за стара история. \"Кажи ми защо си в Америка, кажи ми\", отвръща на свой ред блондинката в друг скандал, при който изпада в истерия.

\"Имаме трудни времена с Джорджи\", признава Дарси, след като се е поуспокоила от поредната разправия между годениците. Предвид показаните кадри фенове са категорични, че раздялата между двамата е неизбежна и на това ще заложат продуцентите в новия сезон. Нещо повече - Джорджи се свързва с бивше гадже на Дарси и разговарят онлайн. За какво точно не става ясно, но вероятно ще има тежки разкрития и сълзи, предполагат тв любители. Проблем в отношенията им е и голямата разлика във възрастта - той е на 33 години, а тя е на 46 години, пише \"България Днес\".

Българинът замени в леглото на Дарси друга звезда на Ти Ел Си - Том Брукс. Двамата се разделиха с грандиозен скандал преди време и продължават да са в лоши отношения. Това си личи и по постоянните им нападки един към друг дори на екрана на шоуто. Българинът, който е завършил Висшето транспортно училище \"Тодор Каблешков\", от години се подвизава зад океана. Там той гради успешна кариера като модел. Дефилирал е на ревютата на куп известни дизайнери. За някои от тях е снимал и рекламни фотосесии. Има и няколко корици на списания. Освен това е сертифициран масажист. И явно се справя отлично в тази област. Сред клиентите му са куп американски знаменитости. Една от тях е певицата, актриса и бивша Мис Америка Ванеса Уилямс.

4 Коментара

абе,

преди 2 години

Тези силиконови дзверове ако не е предаването да им плаща и баща им да ги издържа са за никъде.Стейси се омъжи почти насила за жиголото си и от Албания който личи и от Космоса,че е с нея само за пари.Дарси никога не е имала намерение да се омъжва и заживее нормален семеен живот.Всичко при двете е "драма" за да участват в предаването което им плаща и така се издържат.Чудя му се на наш Георги толкова ли е закъсал за пари та се е хванал с тази смешна женица.

Коментирай

аз

преди 2 години

Кой е тоз и защо да е нашият?Ние тук във България такива недоразумения нямаме(освен Б.Б. и свитата му) и с какво е известен тоз гейтак?

Коментирай

е

преди 2 години

Който преводач е чул "Аз нямам възрастен спонсор" не е никакъв преводач. Georgi каза, че няма баща който да го подкрепя (така както нейния). Това е. Какви неща си съчинявате и какво заглавие само....нищо общо с реалността. Шоуто е перфектната реклама за близначките да си рекламират модната линия за дрехи и аксесоари "House of 11", освен, че си имат лична тръпка към това да са популярни и суетни. Преди 10тина години също са имали свое риалити, може да се намери из youtube. Всичко е бизнес и забавление за зрителя. Ако не ви се гледат подобни неща - винаги имате бг телевизиите с постоянно въртене на политика, избори, коронавирус и ваксини!

Коментирай

абе,

преди 2 години

Близначките са пълен кич като визия и характер.Кухавели ботоксови.Модната им линия е провал/баща им каза, защото пак той я е финансирал/Дъщерите на Дарси са по-зрели от нея,а синовете на Стрйси с право не желаят да са показвани в шоуто в което близнчките се резилят.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.