Смърт помрачи бала на дъщерята на Юксел Кадриев (Снимки)

08 Юли 2020, 12:00


Дъщерята на новинаря на BTV Юксел Кадриев беше абитуриентка в края на юни.

На изпращането на 18-годишната Габриела пред Народния театър бяха само Юксел с родителите си и бившата му жена - оперната певица Бонка Георгиева- Ласло, която от години живее в Сърбия заедно втория си съпруг. Това беше първата им среща от доста години насам.  Дълго време те  водеха съдебни дела за правата над дъщеря си. В последно време родителите поддържат нормални отношения заради Габи, но не се виждат.

Те не събраха родата на тържество в ресторант, защото 20 дни преди бала почина бащата на Бонка - 73-годишният Борис Георгиев, което помрачи празника на семейството.

"Заради огромната ни загуба не сме правили бал, нищо не сме подарявали на Габи, защото смятаме, че по-голям подарък от образованието няма, и ще вложим всички средства, тя да продължи обучението си",  разкри пред „Галерия“ Бонка Георгиева Ласло. Балът на съучениците й продължил столичен ресторант.

Габи завърши столичното училище „Петър Берон“ с изучаване на  италиански език, който владее отлично, заедно с английския. Засега Габи ще продължи образованието си в България, защото Бонка и Юксел смятат, че нашите университети са достатъчно добри. По-нататък Габи иска да замине за чужбина, където да изкара магистратура. Най-вероятно ще се пробва да кандидатства за стипендия в САЩ. Преди време звездната дъщеря работеше през ваканциите като сервитьорка в морския курорт Лозенец, за да се научи как се изкарват пари.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
а бе,
преди 3 години
0
Това го пускахте на 30 юни,повторихте го,сега е 3 тия път.Яхнала ви е деменцията.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени