Софи Маринова и Роксана са като сестри

01 Март 2020, 09:55


Софи Маринова и Роксана се обичат като сестри. Двете са толкова близки, че дуетът им „Един живот”, който представиха тези дни, е като естествен израз на дългогодишното им приятелство. Макар да имат голяма разлика във възрастта, певиците имат сходен житейски и творчески път. Това сподели тези дни Софи колко много си приличат с Роксана и като личности.

„Тя е единствената ми колежка и приятелка, на която когато и да се обадя, без значение за какво, знам че на сто процента мога да разчитам на нея. Тя ме обича много  – и като певица, и като човек. Ние сме много еднакви, приличаме си във много неща, мислим еднакво и до някъде съдбите ни са еднакви. Щастлива съм, че имам приятелка и колежка като нея и сега е моментът да й кажа, че и аз много я обичам, защото е прекрасен и чист човек”, каза Софи, с което трогна почитателите.

Гласовитата певица си припомни запознанството им. Софи забелязала таланта на младата си колежка още преди да се прослави като Роксана. Тогава с Тони, която била солистка на оркестър „Джи Би”, се засичали по участия. След това Слави Трифонов поканил Софи като специален гост във формата „Стани попфолк звезда”, където я срещнала като Роксана. „Тя беше сред участниците, изпя една руско-циганска песен и се справи блестящо. Оттогава дистанцията между нас се скъсяваше все повече и си станахме близки и добри приятелки. През тези 10 години аз съм наблюдавала нейното развитие като певица. Интересувала съм се в каква посока върви, на какви песни залага, какъв имидж гради и не на последно място – как в действителност е запазила себе си като човек след тази голяма популярност. С днешната мога да кажа, че Рокси е останала същата онази Тони, която срещнах преди 12 години, а кариерата си развива повече от достойно”, похвали Софи колежката си. пише Уикенд.

Двете отдавна искали да се съберат в дует, но все нещо не достигало, нямало време и идеята се отлагала във времето. Когато Роксана се обадила с предложението за песента „Един живот”, Софи харесала песента и веднага се съгласила. „Върнах се във онова време, когато записах моята „Прах и пепел“. Тогава голямата Надежда Захариева написа един от най красивите текстове за мен и си казах: „Да, това е, Софче, вашата песен със Роксана”. Хареса ми това, че целият екип, с който работихме по тази песен, са професионалисти и хора, доказали себе си във времето. Още по-щастлива съм след премиерата на „Един живот “ от реакцията и коментарите на нашите почитатели”, сподели Софи. 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени