Стоян Алексиев обича и двете си съпруги! Обожава и студентката Ивана, с която го сгащиха папараци!

25 Март 2022, 16:29


Актьорът Стоян Алексиев обича и двете си съпруги, призна самият. От първата - Слава, са синът му Цветан и дъщерята Елица, а от втората – Надежда, е малкият му наследник Алек, с когото снима заедно в хитовата медицинска поредица на NOVA „Откраднат живот“. На въпроса дали е в добри отношения с майката на големите си деца, той е категоричен: „Това е слабо казано. Двамата се обичаме“.

 

Преди няколко години излязоха папарашки снимки на д-р Генадиев как бърка в панталонките на младата актриса Ивана Бобойчева, тогава още студентка. Заради това мнозина предвещаваха крах на втория му брак, обаче това не се случи. „Не сме имали такива кризи с Надя. Чувството ни един към друг се е запазило през годините. Писанията за отношенията ни с Ивана не предизвикаха конфликт, разрив в отношенията със съпругата ми, след който да отидем да се развеждаме“, казва актьорът. Той твърди, че жена му ни най-малко не е изревнувала, пише „Телеграф“.

 

„Говорили сме си и тя знае за моето отношение към Ивана - обичам я просто. Ние сме двама души, които независимо от разликата в годините се срещнахме. Много смисъл има в това. Уважавам я и я обичам“, допълва Алексиев. Той определя Надя като желязна заради това, че е момиче, родено и израснало в СССР. Стенли, както го наричат в театъра, казва, че няма нужда да се заглежда по млади жени, защото го прави в хората, които обича и уважава.

 

„Хубаво ми е от тяхното човешко отношение, от техните рефлекси и последователност. Интересува ме какво излъчват очите им, езикът на тялото. Заглеждам се по изброеното, защото е прекрасно“, казва артистът и твърди, че никога не би говорил за приятелските си отношения с нежния пол.

 

На 15 март Стоян Алексиев навърши 71 г. и признава, че се чувства много добре. „Продължавам да спортувам всеки ден. Не спазвам определена диета, но храненето е много важно за мен. Винаги съм в златната среда - нито съм гладен, нито съм прекалил с яденето“, казва актьорът. Той е благодарен на бог за чудесното си семейство и най-много се радва на шестимата внуци. И двамата му синове са го наследили в професията, но изненадващо разкрива, че не ги чувства като колеги.

 

„Когато работим заедно в спектакъл или кино, чувствам ги равни във всичко като братя. За мен е вълнуващо, че те тръгнаха по този път“, казва варненецът. Той се радва на 7-ицата, която се е превъртяла в годините му, и споделя, че го кара да се усмихва. „В детските си години я очаквах с нетърпение, тръгвах на училище. А сега тази 7-ица я чувствам като ново начало. На тези години човек вече си казва: „О, колко ли ми остава!“. 70 е едно изпитание да продължиш да живееш с мъдростта и вярата“, уверен е Алексиев.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
88
преди месец
-1
ненормалник
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
82
преди месец
0
да бе!? къв е тоя бе?


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени