Светлана Гущерова продава балони с райски газ

10 Октомври 2021, 16:02


Светлана Гущерова възмути по-възрастните си последователи и родители с промотирането на балони с райски газ. „Моля, последвайте най-свежите балони”, написа пенсионираната плеймейтка. „Уикенд” провери страницата, която блондинката рекламира и попадна на най-новия хит в нощните заведения – балони, които предизвикват халюцинации и неудържим смях. „Веселите балони” струват между 5 и 10 лева.

Те съдържат диазотен оксид, известен като „райски газ”. Това е химично съединение с формула N2O, което при вдишване предизвиква чувство за еуфория. Балоните се купуват на цена между 14 и 40 ст. за брой и се продават с около 2000% печалба.

Не е ясно дали страницата е заплатила на милионерската съпруга за да ги рекламира, или това е новият й бизнес. Откакто мъжът й Християн бе лишен от милионите на баща си Добромир Гущеров, младото семейство проявява все по-голяма креативност и се занимава с най-разнообразни бизнеси. Пижами, транспортни услуги и камиони са само част от начинанията на семейство Гущерови. Нищо чудно балоните също да са техен бизнес, като така се надяват на бърза и лесна печалба, която после да похарчат из бутиците с Милано и Париж.

Балоните с райски газ са процъфтяващ бизнес, който набира все повече популярност в Европа и у нас. С цел бързо опиянение, хиляди млади хора дишат райски газ. Дрогата е относително евтина и се продава легално. Увеличава се обаче загрижеността на експертите по въпросите на пристрастяването. „Веселите балони” могат да доведат до натравяне, световъртеж, гадене и дори парализа.

Газът се вдишва или през флакон, или от въздушен балон. Това води до кратко опиянение, което трае от 30 секунди до 2-3 минути. Потребители споделят за засилени усещания и изтръпване на цялото тяло. Някои се кикотят неудържимо. В комбинация с алкохол или други наркотици дишането на райски газ може да доведе до трайни увреждания на централната нервна система.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
Преди 1 година
0
На нея явно са и нужни много балони с райски газ за да имитира щастлив инстаграмски живот с малкото гущерчЕ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Azz
Преди 1 година
0
А едно време имаше само добрият стар попърс.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени