Татяна Дончева живяла с женен мъж (Подробности от любовните й афери)

39889
16 Септември 2021, 14:00


Татяна Дончева - лидерката на „Движение 21“, с неохота е повдигала завесата над личния си свят, но никога не е драматизирала стечението на събитията, че не успяла да създаде семейство, писа „Ретро“.

"Ако съм искала да се омъжа, съм щяла", отсича хапливата юристка. Навремето, при едно от посещенията й при баба Ванга, пророчицата й казала, че ще остане сама и ще си е достатъчна.

Още като съвсем млада, идвайки от родната си Трявна в София, адвокатката се влюбила в женен мъж, който имал деца, гласят писания в жълтата пресата.  Двамата работили в Окръжната прокуратура в Габрово,  дори през 90-те години на миналия век заживеели под един покрив, но Татяна не държала дълго в заплетения любовен триъгълник и го изоставила.

За дълго време Дончева се затваря в себе си и се отдава на работа, си докато преди години новината не я свързва с известния генерал Иван Чобанов, който беше шеф на НС по сигурност. С него съратничката на Мая Манолова била на косъм да стигне до олтара. През 2011 Дончева получила годежен пръстен с диаманти. Поне с него Дончева била на крачка от сватба, до която по-неясните за широката общественост причини така и не стигна.

„Не във всички области съм постигнала това, което искам. Мога да кажа, че нещата, за които наистина са мечтала, не са постигнати“ споделя 61-годишната Дончева, запитана какво крие в сърцето си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Марко
преди 2 месеца
-2
Мнооого грозна
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Запетая
преди 2 месеца
-1
" и се отдава на работа, си докато преди години" и се отдава на работа, си докато преди години правилно е и се отдава на работа си, докато преди години Ех тази грамотност - не се учи вече българска граматика? Поне от журналята
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени