Тежка драма със сестрата на Нана (Мартина с метастази, не могат да я оперират)

16 Април 2020, 15:29


Трудностите в живота на Нана Гладуиш нямат край, узна HotArena.


Преди дни водещата изрази твърдата си позиция за извънредното положение и мнение, че то повече вреди отколкото помага. Тя е притеснена не толкова за собственото си, колкото за здравето на сестра си. Преди 3 години Мартина също бе диагностицирана с онкологично заболяване, а в момента не може да се подложи на операция, тъй като всички планови се отлагали. 


"Сестра ми е с метастази в главата и не мога да я изведа никъде и да я оперирам планово, ако не се случи нещо спешно. Накрая да не стане, че ще убием повече пациенти с хронични заболявания, отколкото хора ще умрат от епидемията", откровена е Нана.


Водещата на "Съдебен спор" претърпя множество терапии в битката си с рака на гърдата, претърпя и операция за отстраняването на яйчниците, след като се оказа носител на генна мутация, която предразполага към появата на тумори. Всъщност именно тя била причина в рода й да има толкова онкоболни. Рак е имала и майка й, която си отиде преди 6 месеца. 


Баща й Стефан, който бил капитан на кораб, си отишъл от рак на белите дробове на 25 септември 2007 година. Смъртоносното заболяване отнема на Гладуиш и баба й. Братовчед на водещата също не могъл да прескочи трапа и се споминал от тумор на щитовидната жлеза, пише Ретро.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Емо
преди 2 години
0
Рака е генетично заболяване и се отключва при стрес
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Росица
преди 2 години
0
Бог да ги пази! И тях, и всички нас!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени