THEATRO BEACH в Царево с уникална услуга за клиентите си! Насладете се на релакс, плаж и луксозен транспорт

849
07 Юли 2020, 17:07


Ако търсите лятна почивка, която да съчетае в себе си изключителен релакс и спокойствие от една страна и феноменални емоции и цветни спомени от друга, то Царево е Вашата локация за сезон '20г.

Както вече знаете през месец Юни, врати отвори небезизвестният бранд Theatro beach. THEATRO BEACH се състои от Theatro Beach Bar; Theatro Night Club и Djanam Steak & Fish Restaurant – изключителна комбинация от бар на плажа, предлагащ летни коктейли в приятна обстановка, изключителен ресторант достоен и за най-големите ценители на разнообразни блюда и нощен бар за незабравим завършек на деня.

Програмата за Юли вече е ясна, всеки четвъртък посрещаме звезден гост, за да допълни ритъма по негов си начин. Започваме на 09.07. с най-голямата Българска звезда - Васил Найденов, на 16.09. сцената е за 100 Кила и неустоимия му чар, рязко сменяме ритъма на 23.07. и аплодисментите са за Галена, а месеца "затваряме" с Криско. Купонът е гарантиран, гарантирайте и Вашето присъствие!

И така...когато нощта свърши е време за истински релакс...на плажа разбира се. Абсолютната привилегия за това ще получите като гост на Primea Beach Residence - комплексът се намира в най-живописната част на град Царево – на просторния и атрактивен плаж Нестинарка.

През сезон '20 плажът е безплатен за всичките си гости. За да се насладите качествено и безгрижно на престоя си в луксозната и слънчева атмосфера на комплексът ни, освен интересно обзавеждане и комфорт, Ви предлагаме също отлично и гостоприемно обслужване. Primea Beach Residence разполага със различни типове помещения за настаняване. От комплекса се открива чудесна гледка към живописния залив.

А сега няколко реда за това, което "свързва" THEATRO & PRIMEA. Една нова услуга, която вярваме ще харесате колкото нас. Истинската почивка изключва всяко напрежение. THEATRO BEACH предлага на своите клиенти луксозен транспорт от желано от тях място до THEATRO BEACH, както и от Theatro - до желана от тях локация.

Наслади се на Лятото, питиетата и добрата компания, ние ще се погрижим за останалото. А ако си със собствения си автомобил, на разположение е нашият собствен #DrinkAndDrive екип.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени