Тити Папазов продава джипа си (Вижте каква цена му иска)

1593
02 Юли 2020, 10:51


Тити Папазов продава мощния си черен джип за 38 000 лева, узна HotArena.


Обявата за автомобила, марка Киа, вече е пусната в интернет. Почти веднага се появили кандидат-купувачи, които проявявали интерес, но засега Тити не се е договорил с никого. Папазов се притеснявал, че проблемите му с КАТ в последните дни може да доведе до отлив от желаещи да купят колата. 


МИналата седмица в социалните мрежи се завъртя клип, на който се вижда как Тити профучава на червено без никакъв свян. Преди това пък беше заснет, че е спрял на велоалея, за да си говори по телефона. Оказа се, че иначе чувствителният Папазов има цели 3 фиша за различни нарушения. След като беше публично порицан, той се извини за минаването си начервено и обеща да се поправи, пише Галерия. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пешо
преди месец
-1
За стара киа толкова пари е пълна лудост.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До аз аз
преди месец
-1
Тичай си шизофреничка! На 50 години, безработна, с някакъв доход все пак- имаш нет и устройство,много комплекси и нямаш мъж до теб! Живееш в София и скоро живота ти е станал по- гаден! Интересна птица.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
AzAz
преди месец
0
Мила, ще ти птговоря, само, за да ти покажа, че си в грешка и дано си направиш изводите! Първо не съм на 50, дооооста съм далеч, второ безработна не съм, даже напротив, комплекси може би има някакви, кой няма?!, не мисля, че съм идеална, мъж имам. Защо да живея в София, само не разбрах, да ми поясниш, ако може, това някакъв лукс ли е или защо го споменаваш? Животът ми не в бил и няма да е гаден, понеже аз си го създавам, както и ти твоя, който както си го направи! Единствено мога да се схглася с теб, че съм интересен човек да, но не и прица. По отношение, че съм чалга пиар и пр на чалгопитеци, както ги наричаш, не съм! Мисля, че нервите ми няма да издържат в подобна обстановка! Хубав ден и ще се радвам да ми отоговорил със спокоен тон!
АзАз
преди месец
-1
Да го продаде и с новата кола да се научи, че 50=50, 30=30, а нв понеже е Тити Папазов 50=70 и мервения светофар е новият зелен! Късмет с продажбата и да почерпиш след това, Тити! Чакам те!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени