ТВ клюки: Цецо от „Семейни войни” слиза от екран, Кънчев се готви да размаже Билалов

10 Юли 2022, 15:21


Ники Кънчев се завръща в ефира на Нова телевизия от есента. Журналистът ще води  ново телевизионно състезание – „Голямото преследване“. Предаването ще се излъчва всеки делничен ден от 18 часа. В същия часови пояс в конкурентната Би Ти Ви върви „Стани богат”, което водеше Ники Кънчев, но сега негов водещ е актьорът Михаил Билалов и така двамата ще влязат в челен сблъсък.

 

„Голямото преследване“ е един от най-успешните в момента телевизионни формати. Това е ново поколение игра, която се излъчва в 19 страни. „В него няма да бъда сам и в момента търся и каня А-отбора на знаещите в България. Това ще са хора, които ще играят срещу участниците. Аз ще съм в позицията на модератор и ще съм по-скоро от страната на играчите, а тези „преследвачи“ ще се опитат да ги хванат, да ги надиграят и да им вземат парите. Всичко това ще се случва пред очите на зрителите и ще е много интересно. В началото „играчите“ играят за себе си, след което отговарят на въпроси като отбор и в края има едно финално преследване“, заяви Кънчев пред Лора Крумова.

В момента от 18 часа по Нова тв се излъчва предаването „Семейни войни” с Цветомир Иванов, което ще отпадне от есента и на него място ще изгрее новото тв състезание.

Сумата, която може да бъде спечелена в „Голямото преследване“, е неограничена и зависи единствено и само от знанията на играчите и тяхната смелост да поемат рискове. Няма ограничения за парите, които се печелят – може да са 100 000, 200 000. Сделката се сключва на място пред екрана. Но е възможно и „преследвачът“ да „хване“ участниците и те да изгубят спечеленото.

В социалните мрежи вече се коментира, че най-вероятно Кънчев ще размаже Билалов и така ще му отмъсти за това, че му взе мястото в „Стани богат”. „Моята лична мисия е да покажа значимите умове сред нас да и да отлича знанието като ценност. Мисля, че в днешно време то е обезценено. А именно мисленето и любопитството движат света напред. Голямата ми мечта е най-накрая умните да спечелят по честен път. В тази игра ще има много препятствия, но и много победи“ – казва водещият „Голямото преследване“. В допълнение той уточнява, че по-ценната награда е всичко, което обществото може да научи.

В „Голямото преследване” могат да се включат всички, които имат куража да се изправят срещу най-острите умове на България. Форматът дава шанс не само на тези, които вече са участвали в други игри за знание, но и на готовите за своя бляскав дебют. Единственото условие е да са навършили 18 години.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха
преди месец
0
Още едно нещо което няма да гледам защото БТВ и Нова /вече стара/ тв. са шуробаджанашки чалгарски промивалници на мозъци. Ники Кънчев отдавна не става за екран,компометиран е като водещ на долнопробния Брадър обаче е нахален и се бута навсякъде.Отвратително е,времената се менят и такива като него които разчитатат на стара слава трябва да осъзнаят кога да се оттеглят. A ''Семейни войни''е тъпо предаване с още по-тъп водещ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Юллия
преди месец
0
Слиза от ефира поради мижав интерес!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени