Валя Балканска се грижи за неподвижната си щерка

12 Декември 2019, 14:00


Народната певица Валя Балканска е преустановила концертните си изяви заради семейни проблеми, узна HotArena.


Преди седмици гласовитата изпълнителка напуснала любимото си ранчо в планината и се пренесла в апартамента на дъщеря си в Смолян, защото тя била неподвижна и има нужда от постоянни грижи. 


50-годишната наследничка на Балканска се контузила изключително жестоко и претърпяла операция по смяна на тазобедрена става. Това лято жената паднала нелепо о се стигнало до фатално счупване. Наложило се ставата да бъде сменена с изкуствена, но процесът по възстановяванет й прохождането й се оказал по-сложен и от самата операция. 


Понеже отдавна била разведена и нямало на кого да разчита, майка й Валя зарязала всичко и временно се преместила при нея, за да се грижи за домакинството и да я обслужва, и най-вече да я води по доктори. 


"Ходене по мъките й. Скоро я водих на преглед до Пловдив. Много е трудно. Отказвам участия, за да бъда до нея", споделя изпълнителката на "Излел е Дельо хайдутин". Балканска има три деца и макар всеки да е хванал пътя си, тя продължава неуморно да им помага. 


"В куфарите ги отгледах. Но ми беше пълна къщата", с усмивка споделя тя. С напредването на възрастта и 7-годишната певица все по-често има нужда от помощ, но гледа да се държи, особено след смъртта на съпруга й Емил Балкански, пише Ретро. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени