Ваня Цветкова: Страх ме е от грозотата и да не напълнея

4522
14 Септември 2021, 10:20


„От нищо не ме е страх. Може би най-вече от грозотата и това да не напълнея. Винаги съм била злояда. Научих и сина си да не яде боклуци, с това пък се гордея."

Това споделя актрисата Ваня Цветкова, която от години живее в Щатите "Знам, че трябва да си направя различни корекции, но предпочитам засега да се спра само на тези, които са без игли",  споделя в своя инстаграм Ваня.

"Обичам много красотата и не искам да остарявам. Нали знаете, че жените стават сутрин и започват да се гледат в увеличително стъкло. И аз имам такова. Красотата е чудесна, но едно е ясно- тя не е само отвън. Това е шаблон, но толкова важен. Имах една колежка в казиното, в което работех в САЩ. Беше корейка, толкова грозна, обаче вътрешно такава светлина имаше това момиче, че просто спираш да виждаш. Когато я опознах и видях какво нежно същество е, започна да ми се вижда хубава. Вероятно и с мъжете е така“ смее се Цветкова.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стоян
преди 2 месеца
-8
Предпочитам да гледам български класни актьори, които оставят дълготрайна, послания и насоки, а не истерични меркантилни личности, които са само в периферията на това велико изкуство. Тази лелка да си харчи пенсията другаде и да не ни занимава с битовизми.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стоян
преди 2 месеца
-15
Защо отдавна емигрирали хора отказали се от всичко свято сега се връщат и се опитват да градят кариера в пенсионна възраст в БГ за още пари ? Защо ни ги налагат да ги гледаме в някакви супер ниско бюджетни продукции ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
стоянчоооо
преди 2 месеца
-10
защо задаваш тъпи въпроси, точно за тази талантлива жена! ти явно предпочиташ в Бг само тарамбуки и мургавелки да се завръщат....И имаш избор , не гледай нейни филми! Гледай Рачков и подобни "святи" родолюбиви "стойностни "продукции. !
Красимира
преди 2 месеца
-9
Ведднъж на летище бях свидетел как тази невъзпитана жена крещеше неистово по майка с дете, че били я предредили на паспортен контрол. Отвратена съм от това безкруполно същество, което се мисли, че е над другите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бате Гойко
преди 2 месеца
-3
Ами тя и с това се запомни на екрана (доколкото се помни изобщо) - истеричката на българското кино. Само крещеше и скимтеше.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени