Васил Драганов: Жена ми е бременна от кварталния кебапчия!

16 Февруари 2023, 08:08


"Жена ми Андреа си изнесе багажа от къщи, без да ме предупреди, докато бях с децата на море. Пренесе се при своя приятел. Той е по-възрастен от мен кебапчия. Прилича на дядо. Държи скара в нашия квартал. И сега е бременна от него." Тези шокиращи подробности разкри пред "България Днес" популярният комик Васил Драганов. По думите му самият той е запознал половинката си с майстора на печените мръвки.

Драганов се оплака още, че бившата му съпруга дори подала жалба, че е упражнил насилие върху нея.

"Стигна се до съд, сестра й беше основен свидетел, но тя не е присъствала на никаква подобна случка. Затова след 6 месеца ходене по мъките съдът ме оправда и реши децата да останат при мен", повдига завесата над семейната война екранният Радко Чеканов от "Столичани в повече".

Васил Драганов и Андреа години наред бяха образцово семейство
Васил Драганов и Андреа години наред бяха образцово семейство

 

Едно от главните действащи лица в "Комиците" довери, че въпреки огромното разочарование все още имал чувства към изоставилата семейството си съпруга.

"В момента нямам личен живот. Цялото ми време е посветено на децата. Живея за тях. Ето, сега съм завел Давид във Велинград. Много ми е тежко, но независимо че сърцето ми не може да я забрави, няма да я приема обратно, ако в един момент реши да се върне. Защото ще бъде много мъчително, невъзможно да я гледам с това чуждо дете", почти изплака Драганов.

Сломеният от вероломството на бившата си брачна партньорка актьор сподели, че е подложен на силен финансов натиск от Андреа и новия й избраник.

"Искат да ми вземат колите, апартамента... А благодарение на моята заплата от театъра изплатихме кредита си вместо за десет години за седем. Но бившата ми жена се прави, че нищо не помни. Когато се оженихме, тя беше още студентка и не е внасяла нищо в семейния бюджет", уточнява актьорът.

 

Комикът не е предполагал, че животът му ще заприлича на латиносапунка

Комикът не е предполагал, че животът му ще заприлича на латиносапунка

 

Васил Драганов разказва, че екссъпругата му била манипулирана от кебапчията и го смятала за божество. "Той ми е разказвал, че не е бил с жена от пет години. И Андреа беше първата, която се хвана на въдицата му. Разбирам да беше млад, хубавец, заможен или направил нещо добро за обществото, тогава щях да приема някак по-лесно нещата. Но да предпочете бивш безработен човек, това умът ми не го побира", недоумява Васил Драганов.

За капак бившата му половинка развързала кесията си за скараджията, който според известния комик "е много хитър човек". Купила му кола, платила за капиталния ремонт на жилището му, правела му скъпи подаръци... Кварталният съблазнител се опитвал да я изманипулира и да тегли голям кредит, довери още пред вестника Драганов.

"Андреа се видя с пари, след като баща й продаде имот във Владая и раздели парите между нея и сестра й", обясни разточителството на бившата си актьорът. Той каза още, че експоловинката му се променила много по време на пандемията. В съда, разкри той, се доказало, че заради натрапчивите й мисли семейната атмосфера се влошила.

"Тогава започна да си повтаря непрекъснато като мантра някакви молитви. И това не беше никак приятно", не крие огорчението си топкомикът. Той не скри, че е много обиден на Андреа, защото проектирала върху него "комплекса за малоценност" на новия си възлюбен.

"Тя като че ли престана изобщо да ме възприема реално."Кой си ти? Никой не те познава! За какво се мислиш, че си известен ли?", такива неща ми повтаряше още преди да напусне дома ни. А всъщност е била настройвана от кебапчията", убеден е Васил Драганов. Актьорът от "Столичани в повече" се радва само на едно - че сериозните семейни проблеми не са се отразили на професионалните му изяви.

"Държа се, вече дойдох на себе си, не е лесно, но заради децата и любимата си професия ще превъзмогна всичко", зарича се Драганов.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Не
преди 3 месеца
-1
Негледайте едностранчиво на тази история, монетата винаги има две страни! Жена му е била психически и физически тормозена! Потърсете и нейната гледна точка, тогава няма да е и само черно-бяло, той добрия а тя-лошата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
РОЗА
преди 3 месеца
-11
ЖЕНАТА Е ГЛАДНА ИЛИ НЕДОВОЛНА ! Е КАТО СЕ ПОНАЯДЕ ЩЕ ТЪРСИ ДРУГ БАЛАМА. НЕ СЕ ПОДЦЕНЯВАЙ ДА Я ОБИЧАШ , НЕ СИ СТРУВА, БЪДИ ГОРД И ТЪРПЕЛИВ, ВСЕЧКО СЕ ПРЕОДОЛЯВА, ДЕЦАТА ЩЕ ПОРАСНАТ И ОЦЕНЯТ ТВОЯТА ЗАСЛУГА И ПРИЗНАТЕЛНОСТ. МАЙНАТА И !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ани
преди 3 месеца
-10
Да е жив и здрав да отгледа децата, любовта пак ще дойде когато не я очаква.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 3 месеца
-15
Това е САМО неговата гледна точка. Ако вземете интервю от нея, съвсем други неща ще четем!!!! Както всеки мъж оказал се (винаги неясно защо им се случва това от тяхна гледна точка...ама никаква идея нямат, освен че жената е луда или курва...понеже само дотам им стига речника) в такова положение той естествено ще се изкара света вода ненапита! Невинен, примерен...пък тя гаднярката, хайде мразете я всички...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рени
преди 3 месеца
-14
Поредната просташка драма, но човекът не е очаквал и ненужно е споделил. Женицата, видимо доста грозна превъртяла по несретник и си изоставила децата. Явно не знае горката на кой свят е, ще се осъзнае късно след години, когато няма да е нужна нито на децата си, нито на никой. Като натресе и другото съвсем приключва.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
преди 3 месеца
-20
Скараджията редовно муши кебапчето в жена ти - затова е избягала... Имало го е и ще го има - жените трябва да се ебат редовно и качествено, за да няма драми!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
555
преди 3 месеца
-18
Харесвам го много и му пожелавам да е здрав, за да изгледа децата си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха
преди 3 месеца
-13
Хайде и този окачи непраното семейно бельо в медииното пространство.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени