Вдовицата на Митко Лудия върти любов с бившия мъж на Маги Желязкова

22 Януари 2021, 18:00


Моделката Роси Черногорова върти любов с бившия мъж на своята колежка Маги Желязкова, която вече се представя като Сидерова. Борецът Борислав Желязков и Черногорова са двойка от почти година, но упорито крият връзката си от медиите. И двамата умишлено не искат да се шуми около имената им, пише „Уикенд”.

Боби Манекена, както е прякорът на мъжа, е бивш съпруг на „Мисис България" Маги Сидерова. Жените на Желязков - бивша и настояща, неведнъж са дефилирали рамо до рамо на модните форуми у нас по времето, в което бяха активни моделки.

Роси Черногорова остана вдовица едва на 35 години. Съпругът й Димитър Стоянов-Лудия бе разстрелян пред очите й точно преди 6 години с ловна пушка пред кооперацията, в която живеят в Пловдив. Двукратният шампион по бокс в категория до 81 кг. Димитър остави две деца, които Роси отглеждаше сама.

Красавицата вече е захвърлила траура и се радва на новата си любов с Борислав. Тя дори се е пренесла от Пловдив и вече живее в столицата - в дома, който преди години обитаваше Маги. Влюбените гълъбчета не мислят да вдигат сватба, нито да имат деца. Двамата са се разбрали, че е отминало времето за тези неща и сега само ще се наслаждават на чувствата си и ще ги консумират.

През 90-те години на миналия век за Росица се надпреварваха повечето силови босове, като в крайна сметка пристана на Митко Лудия, а днес е в прегръдките на Боби Манекена. Двамата съумели да скрият връзката си от медиите заради корона пандемията, която замрази светския живот в столицата, а от друга страна - заради това, че вече предпочитали семейния уют пред нощните купони и сбирки на известни личности.

Че нещата между Боби и Роси са сериозни говори и факта, че лятото моделката е менажирала хотела на Манекена в Лозенец, в който допреди години тази роля играеше бившата му съпруга Магдалена. Припомняме, че сем. Желязкови се разпадна преди 6 години, а най-красивата омъжена българка за 2003 г. вдигна втора сватба с настоящия си съпруг Георги Сидеров през есента на 2017 г.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пипи
преди 8 месеца
0
Е, на 8ми март вдигнаха сватба и вече официално са семейство
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НОВИНА
Преди 1 година
0
ТЪПИ СЕЛЯНИ ОТ ХОТ АРЕНА БОРИСЛАВ ХОДИ С КАТРИН МАРКОВА МАЙКАТА НА ОТВЛЕЧЕНОТО МОМЧЕ ПРЕДИ ГОДИНИ. КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА ПУБЛИКУВАТЕ НЕВЯРНА ИНФОРМАЦИЯ. САМОСЕЗИРАЙТЕ СЕ ШИБАНЯЦИ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лупи
Преди 1 година
0
Каква ли сума е платена преди години, за да провъзгласят Маги Желязкова за "хубавица"? Тя прилича на гнусна циганка!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Екмекзис пехливан
Преди 1 година
0
Вехти ваджайни..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До azz
Преди 1 година
0
Аз доколкото разбрах Роси няма нищо общо със Сидеров.Той е новия мъж на Маги Желязкова(вече Сидерова),а Роси си е с бившия мъж на Маги-Боби Желязков.Манекена.Малко като в сапунен селиал...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Azz
Преди 1 година
0
Много интересно как са дефилирали рамо до рамо Сидеров Роси, при положение че Сидеров стига до чатала на Роси. Ако си вдигне високо ръцете, може и ѝ стигне носа. Страхотна мацка е Роси. И Митко беше много хубав мъж. Изобщо много красива двойка бяха. Сидеров е маймуноподобно, което явно и новият ѝ мъж не може да търпи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени