Весела Бабинова в неравна битка със софийските подлези (Никой мъж не помогна на младата майка за количката)

20 Май 2021, 12:12


Разходка с препятствия упражнява всеки ден Весела Бабинова, видя HotArena.


Младата майка се оплаква, че води неравностойни битки със столичните тротоари, подлези, липсата на асансьори или неработещите такива. Последната случка, която успя да развали деня на Весела, се разиграва в подлеза на ларгото. Актрисата разгневено сподели, че асансьорът на метростанция "Сердика" не работи. На Бабинова й се наложи да се сблъска за пореден път със стълби и ескалатори, където трябва да мъкне тежката количка с десетмесечната й дъщеря вътре. Кошмарите в подлезите продължават с релсите за бебешки колички, които са неизползваеми. Стълбите изглеждат като непреодолим връх не само за Весела, но и за всички майки в столицата. 


В опит да излезе от метростанцията и да премине от другата страна на булеварда, Бабинова се натъква и на друга изненада, която я шашва - мъже, които я подминават и не й помагат да свали дъщеря си Йоана. Звездата изрази благодарността си към две жени, които се втурват да вдигат заедно с нея тежката количка и да я придвижат по ексалатора, където бабинова подчертава, че е забранено. Макар да се опитва да живее по правилата, на Весела често й се налага да се сблъсква със суровата действителност на майчините неволи. 


Весела роптае срещу управлението на Столична община и разбитите тротоари в града. Бабинова и Луиза Григорова-Макариев, които родиха и в един и същи ден, често джиткат в центъра с децата си, пускат видеа в социалните мрежи и разкриват с какви препятствия се сблъскват, пише България днес. 


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени