Вики от „Мастило” изкара Свети Валентин в топлите страни

1471
21 Февруари 2021, 15:00


Вики от „Мастило” случи на мъж. Докато колежките й се чудят как да свържат двата края в България, защото вече от месеци не са имали участия, а съответно – и пари, щастливата певица изкара приказен Свети Валентин в топлите страни. Там я заведе нейният съпруг Петър Величков.

За да празнува на спокойствие, двойката остави двете си деца в България. „Мама има нужда от ваканция”, сподели Вики, показвайки в социалните мрежи палмите, под които разпуска в Деня на влюбените. „Не знам... празнувате ли? Обичате ли - виното или някой, който кара сърцето ви да препуска? Колкото толкова... каквото такова... вие сте си го направили. Наздраве, приятели!”, коментира Вики, очевидно подчертавайки, че човек сам кове съдбата си, а самата тя е изковала своята идеално, писа Уикенд.

След като се върна в София, певицата отново сподели прекрасните си впечатления от ваканцията. „Изкарахме няколко чудни дни в топлите страни. Под водата забравих за всичко. За вируса, за грижите, за нечовешки дългия ремонт на Околовръстно шосе и дупките, за изтрещялата ситуация с изборите, за задръстванията, за постоянните сополи на децата, за навъсените хора по улиците... Беше върховно изживяване за сетивата! Благодаря на Петър, че ме заведе и ми беше приятел в приключенията и благодаря на Вселената! Достатъчно ми е”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ИВО
преди месец
-2
Изглежда не с 8,а с 28 години по голям от нея!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Т.
преди месец
-6
Ужас на почивка с дядо си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди месец
-2
Вики е родена 1979г,съпруга и 1971г. 8 години само е по-голям от нея.Случи на мъж Вики.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени