Врачка реди живота на Андреа

30 Ноември 2020, 17:39


Жена детектив, наследница на гръцката Ванга! Това е Здравка Атанасова - врачката на звездите, узна HotArena.


Здравка, която е отраснала в Гърция, е единствената българка, наследничка на измирската магьосница Катина, позната още като гръцката Ванга. Атанасова е сред малкото "избрани" да гледат на карти "Десте", чиято история датира от древността. Самата тя има пророчески дарби от малка.


Преди да се отдаде на древната наука, в продължение на 13 години Здравка работи в Гърция като частен детектив. Работата е сбъдната мечта за нея заради силния инстинкт, който притежава, и чувството за справедливост. "Бившият ми съпруг имаше частна детективска агенция и започнах да работя при него. Бях най-добрата жена детектив в Гърция. Нонстоп обикалях цялата страна. Помогнахме на много хора. Например успяхме да докажем много случаи на насилие или унижение в училищата, на които учениците бяха жертви на учителите, и да предотвратим бъдещи такива. Най-често доказвахме изневери, за тях ни наемаха много. Беше забавно как хората, хванати в изневяра, се опитват да се оправдаят. Имахме по три-четири случая на разкрити изневери на ден" - разказва Здравка пред "България Днес", която и в родината продължава с детективската дейност. Продължава да пътува и до южната ни съседка, когато експоловинката й има нужда от нейната помощ.


След развода Здравка се мести от Патра в Солун. Дълго време е без работа, но в чантата си носи карти "Десте", подарени й от Мара Меймаридис. Тя е племенница на митичната магьосница Катина и е жената, която е открила дарбата на Здравка да врачува на тях.


"Преди години бях ходила при Мара, за да ми врачува, и преди да си тръгна, тя ми даде тези карти. Когато бях гладна и без работа в Солун, тъй като никой не искаше да работи с мен заради бившия ми съпруг и това, че съм била в конкуренцията, всяка нощ я сънувах. Обадих й се, за да я попитам защо ми подари тези карти. Тогава тя каза, че съм избрана и трябва да се отдам на това да помагам на хората чрез тях. Първоначално не повярвах. Мара ми предложи да ме обучава безплатно, което не се случва често в тези среди. Приемаше ме като дъщеря" - споделя Атанасова, която сред своите последователи е известна като Зара.


Опитът й с картите я води в България, където става част от "Академията" на известната сексоложка Наталия Кобилкина. Здравка работи с редица популярни личности, с нея се свързват хора от целия свят. Фолкпевицата Андреа е сред многото доверили й се. Фолкпевицата споделя, че именно с помощта на магьосницата успява да подреди живота си и да направи правилните избори.


"Андреа е много сериозна и дълбока личност. Много начетена и уравновесена, добра душа е" - казва Здравка, допълвайки, че е отказвала да работи с редица други фолкпевици.


"Идвали са много при мене от този бранш, които са искали да навредят на колежка, която има повече успех. Никога не съм се занимавала с подобни неща" - споделя Атанасова. Магия, но и наука са измирските карти "Десте" според Здравка. Тя твърди, че те не само предричат съдбата на хората, а ги насочват по кой път да поемат, когато се колебаят. С това са свързани и специалните ритуали, които Атанасова прави.


"Ритуалите говорят на подсъзнанието. То сменя фокуса, насочва енергията към желанието и намалява страха. Ние ръководим живота си с мислите си. Създаваме нова реалност" - твърди магьосницата детектив и дава за пример голямата българска пророчица Ванга.


Желание за по-добро финансово положение, проблеми в брака или липса на любов са мотивите, които най-често водят хората при нея. "Има много хора, които искат да вредят. На тях категорично отказвам услугите си. Искам хората да разберат едно - всичко, което се случва в живота ни, е предизвикано от нашата мисъл. Ритуалите са най-вече за това да насочиш мисълта си към това, което желаеш, и да го предизвикаш в живота си, да се изчистиш от негативното. На това аз уча хората като треньор. Научно доказано е, че това действа. Когато човек е добронамерен и си гледа своята паничка, светът е много по-добър. Другото важно е, че хората трябва да се научат сами да се справят, а не да са зависими от някого. Да следват себе си, а не да чакат лесното. Ето защо много хора вярват в черни магии и ги търсят. Българите смятат, че така лесно ще постигнат всичко" - споделя блондинката, която в момента пише своя автобиографична книга, убедена, че четивото й ще развълнува мнозина.


Две години преди пандемията Здравка и учителката й Мара Меймаридис я предсказват. По време на обучителен семинар на Мара присъстват 19 души. При обща медитация всички виждат числото 19, много смърт и страдание.


"Очаква ни Трета световна война, която ще се нарича "Война-19" - отсича тогава Мара. Две години по-късно нейните ученици откриват това пророчество като новия коронавирус. "Няма да свърши скоро тази пандемия. Това е уникален световен бизнес, от който много хора печелят. Да не се страхуваме! Страхът привлича още повече страх" - смята Здравка.


Редица неуверени дами, които търсят любовта, се обръщат към Здравка. Беладона, зашита в червен плат, и кратко заклинание са рецептата за успеха им. "Когато закача своя червен плат на полата, аз знам, че той е там, и това ще ми помогне да съм по-уверена. Така ще създам възможността мъжът да ме намери" - обяснява пророчицата детектив.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
брей
преди 2 години
0
Поредната реклама на една шарлатанка. Която иска бързи и лесни пари става или проститутка или врачка. И сега като се втурнат баламите, бизнеса ще върви здраво.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.s
преди 2 години
0
Направо двойнички на външен вид
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 2 години
0
И как точно го подреди??? В личен план за съжаление в глуха линия. В професионален план във втора глуха. В социални ,лични,общи посоки къде по-точно???? Ако сам не си помогнеш и Господ не може! Ако не успееш да обяздиш живота с правилни решения,той те обяздва!! Живота е проба-грешка,проба -успех!!! Звездобройци ,шамани и гуру няма да ти помогнат!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Айде бе
преди 2 години
0
Тинтири-минтири.Като толкова много познава, да каже КЪДЕ Е ЯНЕК,момчето от Дупница.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени