Захари Бахаров на косъм от смъртта (Водещият преживял тежък инцидент, 5 часа бил в неизвестност)

09 Февруари 2019, 09:24


След 21 години Захари Бахаров отново е звезда по БНТ, видя HotArena.


Това се случи след като сериалът с негово участие "Денят на бащата" започна да се излъчва по националната медия на 8 февруари. В пиредицата героят му Димо се развежда с жена си Весела Бабинова и от това страда най-вече детето им.


"За щастие в моят личен живот всичко е наред", каза с усмивка на премиерата Бахаров. Той и жена му Диана Алексиева се радват на двете си деца - осемгодишният Максим и Кая на пет.


Признава, че именно тя е половинката, която дълго е търсил. Диана му помага да си стъпи на краката и да намери утеха в семейството. Най-тежкият момент в живота му е смъртта на баща му Иван.


"Отиде си млад и много ми липсва. Заради него станах актьор. В 10 клас участвах в училищна пиеса. Той дойде да ме гледа и каза, че съм се справил отлично. Именно той ми подхвърли идеята за актьорското майсторство", споделя Бахаров.


Като тийнейджър той преживява драматичен инцидент с татко си, който няма да забрави никога. Двамата се обръщат с моторна яхта в един от най-опасните участъци на Дунав, край Лом.


В неизвестност са почти 5 часа, а спасителните екипи едва ги намират. "Това е един от най-болезнените спомени в живота ми. За малко щяхме да се удавим. Имах чувството, че никога няма да изплуваме. Беше студено, мръсно и ужасно. Затова казвам, че живея втори живот", споделя актьорът.


Двамата оцеляват като по чудо. Случайно преминаваща румънска лодка ги спасява, но часове наред не могат да се свържат с близките си. Два екипа на спасителна служба едвам ги намират след часове търсене, а новината е централна в емисията на БНТ. 


Телевизията показва премръзнало момче, което години след това отново ще е на екрана й, предават от България днес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени