Защо Миро Каризмата и жена му не искат деца?

13961
24 Октомври 2021, 17:00


Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от „Каризма”, сключи брак с партньорката си Ели Златарев преди 5 години на гръцкия остров Корфу. Семейството обаче така и не се реши да има деца. Отглеждането на бебета явно не е приоритет за съпрузите, въпреки че и двамата отдавна са прехвърлили 40-те.

Миро неведнъж е признавал, че с бизнесдамата живеят разделени и не се знае дали изобщо някога ще се съберат под един покрив. „Тя си е в Лондон, аз съм тук. Трябваше да започнем да събираме пари за oбщо жилище, но аз имам много широки пръсти. Харча доста за музика.”, споделял е певецът преди време. С тези думи той само потвърди слуховете, че изобщо не му е важно да бъде постоянно с Ели.

Говори се, че съпругата на изпълнителя поддържа висок стандарт на живот, благодарение на успешния си бизнес в английската столица. Тя е човекът, който от години налива пари в кариерата на Костадинов, макар че се виждат основно по празници, а останалото време прекарват разделени.

Клюката гласи, че Миро използвал Ели като параван, а същевременно се отдавал на авантюри със случайни мъже и жени. Фактът, че с партньорката му живеят в различни държави, идеално го устройвал. Така имал свободата да прави каквото си иска в нейно отсъствие.

Въпреки че възрастта на певеца напредва, той не възнамерявал да създава наследник, издават хора от обкръжението му. Съпругата му също е прехвърлила 40-те, но и тя не напирала тепърва да става майка. „По едно време доста се бяхме притеснили, защото имахме съмнение, че Ели може да е бременна. Стреснахме се - не мисля, че сме готови. Децата не са ни приоритет!”, откровено е споделял изпълнителят на „Август е септември”.

Интересна подробност е, че Миро и Ели все още не са легализирали брака си у нас и двамата се водят женени единствено на гръцка територия. „Ние направихме само църковен брак, а в Гърция църковният брак е и държавен. Не го легализирахме в България, защото, така или иначе, ние се чувстваме като семейство”,  коментирал е Костадинов.

С
ватбеното тържество на Каризмата било организирано само за два месеца, а гостите наброявали около 150. Първоначално съпрузите искали да се венчаят в тесен семеен кръг, но после размислили и организирали пищна церемония. Наложило се преди това Миро да се покръсти в православен храм, за да може да сключи църковен брак. „Аз съм много вярващ, но по различни причини до онзи момент не бях кръстен”, разказвал е певецът.

Бракът си с Ели той възприемал като естествено продължение на връзката им. Не й предложил по романтичен начин, нито паднал на колене с пръстен в ръка, но открай време искал да узакони отношенията си с нея, които започнали преди цели 16 години.

Миро и житейската му партньорка се запознали на концерт на дует „Каризма” в Лондон. Следпоследното изпълнение бизнесдамата се приближила до масата на певеца и предизвикателно извадила цигара от неговата кутия. После му поискала огънче, а когато се опитала да седне на стола до него, паднала на земята и предизвикала бурен смях у всички присъстващи. Костадинов обаче веднага й помогнал да се изправи. От дума на дума много се харесали и започнали да поддържат връзка.

Нежеланието на Миро да има деца може и да се дължи на факта, че доскоро той бореше сериозни проблеми с алкохола. Певецът неведнъж е споделял за пристрастеността си към спиртните напитки. След поредното ужасно тежко пиянство обаче взел решението да загърби  порока. По думите му се е справил благодарение на Бог, който му дал сили да си стъпи на краката.

До моментът на прозрението Костадинов изпивал по една торба с алкохол за 24 часа – наливал се с бира, вино и с каквото друго имал под ръка. Случвало се да употребява и наркотични вещества. Преди участия също прибягвал до чашката за отпускане на напрежението.

Музикантът е разправял, че преди няколко години със съпругата му пътували до Гренландия, но той така и не успял да се наслади на Северното сияние, защото бил фиркан до козирката. Съзнанието му било замъглено, а погледът – блуждаещ. Ели обаче не подозирала, че мъжът й има чак такива проблеми – въобразявала си, че влечението му към алкохола е в допустимите граници. Заради работата си в Лондон тя не била неотлъчно до него  по време на кризите му. Миро пък умишлено криел от нея, за да не я тревожи. Искал сам да премине през това изпитание и със собствени усилия да пребори зависимостта. Изпълнителят твърди, че е много набожен – с непрекъснато молитви и непоклатима вяра във Всевишния се измъкнал от дупката.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Наталия
преди месец
0
Доста от написаните неща не са вярни :) Пък и Миро и Ели никога не са казвали, че не искат деца.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди месец
-3
И btw, много хубава снимка от Ниагарския Водопад!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди месец
-3
Явно те лично са информирали писачите от HotArena на тази толкова лична за всяка двойка тема, хаха....А на тях дори не им и хрумва, че може да искат много, да се надяват, но да имат проблеми със забременяването, независимо от чия страна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lollypop
преди месец
-7
По-добре така, отколкото да създават нежелани и необичани деца! Нагледала съм се на родители дето решили да се размножават само защото така е редно. Децата трябва да са искани и желани!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Златка
преди месец
-5
Защото Миро Клизмата е гей, може би за това? :))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
-4
Миро ми става все по-противен.Отдавна мина времето на "Каризма'' и малко след това когато го харесвах.И това няма нищо общо с факта,че не иска деца.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
лллл
преди месец
-8
Педалска работа ! Брак в Гърция ? ! Дрън-дрън ! Деца ? Гони ги критическата !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени