Защо Силвия Кацарова отказа да я имитират в „Капките”?

5118
11 Април 2021, 15:00


Пореден скандал разтърси актуалния сезон на шоуто „Като две капки вода” по Нова телевизия. След като в последното предаване за март Фънки се изпокара с Азис, а Геро заля с вода колегата си Юлиан Вергов, в първото издание за април лъсна конфликт между продуцента Маги Халваджиян и примата на родната рок сцена Силвия Кацарова. За първи път в 9-годишната история на предаването в България тя отказа да бъде имитирана.

В образа на Силвия Кацарова трябваше да влезе Михаела Маринова. Жребият показа, че тя трябва да прави дует с Васил Найденов на сцената на предаването. Падна й се песента „Огън от любов”. В понеделник обаче, когато дойде редът на Мишето да излезе на сцената, водещият Герасим Георгиев-Геро съобщи, че нейната песен, както и образът, в който влиза, са сменени по „независещи от предаването причини”. Младата певица изпя заедно с Васил Найденов парчето му „Болката от ляво”. Имитацията й пък бе на Мария Илиева. Тази песен е изпълнявана в дует с Мария само веднъж – на наградите на „БГ Радио” през 2012 г., показа проверка на „Уикенд”. Именно записът от това изпълнение бе ползван в предаването като оригинал на дуета и като образец за подражание на Мишето. А зрителите недоумяваха откога „Болката от ляво” е дуетна песен и защо се е наложило „Огън от любов” да бъде сменена с друго парче.

О
фициална информация по тези въпроси не беше дадена. Завъртяха се версии, че Силвия Кацарова е отказала да участва в предаването от страх от заразяване с Ковид-19. Дни по-рано обаче тя гостува в „На кафе”, така че очевидно не е от най-страхливите. Освен това нейното присъствие в „Капките” не е било необходимо. Дуетът на Михаела така или иначе е трябвало да бъде с Васил Найденов, а не със Силвия. Проблеми с авторските права също са слабо вероятни, тъй като композиторът на „Огън от любов” е покойният вече Тончо Русев. В случай, че наследниците му са предявили претенции, е имало възможност да се избере друг дует на Кацарова с Васко Кеца, за да се смени само парчето, но не и образа за имитация на Мишето. Вместо това обаче русокосата звезда директно е отпаднала от образите за имитации. Това е прецедент в предаването. През годините образът на Кацарова е правен от Иван Юруков, Невена Бозукова-Неве, Дичо, Преслава, Константин. Звездата никога не е имала проблем с това. Слабо вероятно е да има зъб единствено на младата Михаела Маринова. В смяната на песента по-скоро прозира конфликт с продуцента Маги Халваджиян, свързан не със самата Силвия, а с дъщеря й Теди, смятат в артистичните среди.

Само преди няколко месеца Теди Кацарова участва в другото предаване на Маги в Нова тв – „Маскираният певец”. Тя влезе в костюма на Палячи и много преди да свали маската, бе разпозната от публиката. „Уикенд” тогава описа уликите, подадени от предаването за участника, и начина, по който те се свързват с Теди. Самата певица обаче също се е издала пред своите близки. Малко след като напусна шоуто, тя призна, че е казала на майка си за участието в него. По договор тази информация не бива да се споделя с никого, дори с най-близките хора, включително членове на семейството. Но дъщерята имала много ангажименти заедно с майка си и решила да престъпи забраната, за да е ясно защо отказва общите им участия. Предупредила Силвия да пази тайна, тъй като в случай, че разкрие за участието си пред когото и да е, дължи на продуцента огромна неустойка. След всички усилия на майката й да пази тайна обаче самата Теди в едно интервю се издаде, че й е казала.  

Не е известно дали Маги Халваджиян е изискал от Теди Кацарова дължимата от нея неустойка. Факт е обаче, че няколко месеца след като тя разкри, че е нарушила договора с него, се оказа невъзможно участник в „Капките” да имитира майка й.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
/////
преди 2 месеца
0
Абсолютни глупости сте надраскали.Който чете и други медии,знае причината за смяната на песента и дуета.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени