Биляна Гавазова със забрана да ражда! С мъжа й изхарчиха парите за сватба

3872
16 Февруари 2018, 13:00


Практически е невъзможно да забременея в момента. Взела съм съответните мерки“, сподели откровено Гавазова, попитана дали с годеника й Теодор работят за още едно бебе, научи HotArena.

 

Причина за ембаргото, което било наложено на Гавазова от началниците й, били честите отсъствия и неспособността да се справя с възложената й работа. Понеже Биляна съчетавала работата с грижите около сина си и въртенето на домакинството, често изнемогвала и се появявала в медията тотално изтощена. Не можела да разчита на родителите си, които все още живеели в Шумен, а сестра й, макар и на една ръка разстояние в столицата, тичала подир своите близнаци, писа „Ретро“.

 

Шефовете гледали да щадят  журналистката, но колегите й протестирали, че също имали деца и не се ползвали с такива привилегии.

 

Биляна е сред най-добре платените кадри в БИ ТИ ВИ, но наскоро с мъжа й инвестирали абсолютно всичките си спестявания в нов апартамент. Откакто е в столицата,  това е третото жилище, което претенциозната водеща на „Чети етикета“ сменя. Обзавеждането глътнало доста пари, макар да не заложила на най-скъпите и модерни мебели, и така планираната сватба останала отново в листа с чакащи догодина.

 

Гавазова не била особено щастлива, че мъжът й непрекъснато намирал извинения да избегне подписа, но се водела по неговото мнение, че всяко нещо идвало с времето си.  

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени