Благо Джизъса заряза Златка! Вижте с кого купонясва бившият футболист

1448
18 Септември 2019, 19:38


Голямата гръцка звезда Йоргос Ясемис посети за пореден път България. В понеделник вечер той бе забелязан да се забавлява с приятели в столичния Club XI Eleven, видя HotArena


На съседното сепаре се бе настанил пък Благой Георгиев, но без любимата му Златка Райкова, която се очаква да роди до дни. Оказа се, че Ясемис е любим изпълнител на Благо и той не пропусна възможност да се запознае и снима с него. Йоргос от своя страна също веднага до разпозна и приятелски си размениха комплименти. 
 

Въпросната вечер в клуба участие имаше нашумялата певица Теди Александрова. Пайнерката се зарадва да види популярните си фенове. Накрая на вечерта не се стърпя и зивика при себе си Йоргос, за да изпълнят заедно дуетната му песен с нейната колежка Анелия.


Всички в заведението бяха доволни и не спряха да извъртат погледи към гръцката звезда. Не можеха да повярват, че редом с тях се забавлява изпълнител от такава величина. А Ясемис се показа супер земен човек, който не отказа нито една снимка на желаещите да се докоснат до него.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Eli
преди 9 месеца
0
Предадеш ли семейството си веднъж ще го направиш отново и отново - арабска поговорка много вярна. Благо е предавал не веднъж и дваж семействата си така, че и тука очакваме гръм в най- скоро време. Всяка поредна е последна до следващата появила се изневиделица и хоп озовала се в леглото му. Само ги опложда и бяга отговорност и сигурност никаква. Че бил излязъл да се позабавлява сам няма нищо лошо, но само да не кривне, че както не еб.л отдавна ангелите му едва се удържат ми се струва.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сиси
преди 9 месеца
0
Благо ще си хойка, а Златуна празната кратуна ще си дюндюрка бебето сама и ще си кукува със поредният му син за който той и хабер няма да има. Човек изоставил предните си жени и деца е безотговорен и безднадежден баща, какво очаква тая простакеса, че тя ще е единствената ли, уви ще е поредната оплодена и изоставена. Веднъж тръгнеш ли по този път така ще си вървиш егоистично и самодоволно мислещ само за себе си и собственият си гъз, такъв е Благо и такъв ще си умре. А Златуна кучета я яли и осрали.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени