Болният от цироза Иван Ласкин се поду като балон, лежи в болница с тръби в корема

12341
18 Октомври 2018, 16:17


Болният от цироза Иван Ласкин продължава да е на легло в болница, научи HotArena.

Актьорът, който го загази здраво след години наливане с алкохол, сега има нов проблем – асцит. Това е заболяване при което се натрупва течност в коремната кухина, която се извежда извън тялото му с две тръби, забити в стомаха, разкри пред „Уикенд“ медик от Втора градска болница в София.

„Причините за появата на болежката са много – като се започне от заболяване на черния дроб или рак и се стигне до застойна сърдечна недостатъчност или проблеми с бъбреците. В повечето случаи обаче е напреднало чернодробно заболяване“, коментира информаторът. По думите му предвид състоянието на пациента оставането му в болница е наложително поне за още десетина дни.

„Корав българин е, не се оплаква, въпреки че положението му не е цветущо. В момента е подут като балон от водата в корема и жълт като платно от чернодробната недостатъчност, но стиска зъби“, допълва медикът.

Припомняме, че Ласкин бе приет по спешност в болницата с последен стадий на чернодробна цироза, причинена от системна употреба на   етилов спирт. Мнението на лекуващия екип е, че трябва спешно да му бъде имплантиран нов черен дроб. С търсенето на донор са натоварени всички приятели на лошото момче на българското кино.

Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Факир
преди 2 години
0
Миналата седмица в нашата болница един професор умря от също от алкохолна цироза. Всички се питаха ЗАЩО се пропи този човек. Истината е че внучката му беше в нашата болница и той случайно видя кръвните й проби и разбра че не е дете на сина му. От тогава започна да прекалява с алкохола и това го довърши.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)
преди 2 години
-1
Органи се трансплантират, не имлантират! Това е черен дроб, те силикон. Май някой има нужда от " имлантация" на грамотност :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Биси Чекмеджето
преди 2 години
-4
Този сайт трябва да се гордее с мега грамотните си читатели, които четат помията на журналистическата клоака! Клааас...
Sad Satan
преди 2 години
0
Ами, те като по цял ден пишат за силикони и силиконки, нормално…


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени