Читателски сигнал: Мис България Теодора Мудева „моделства“ в Кайро на повикване

01 Октомври 2021, 16:00


Още една от миските ни тръгва по света, за да печели лесни пари от най-древната професия. Поне така твърди читател на HotArena в свой сигнал до редакцията.

Става въпрос за носителката на титлата „Мис България“ 2018-  Теодора Мудева. Според запознати тя заминава за Кайро да работи като „модел“. Поне това е официалната версия, която Мудева лансира. Но  пред свои приятелки, които дори навивала да заминат с нея, казала, че може да ги вкара в „бизнеса“, защото била наясно как точно стават „тези неща“. 

Оказва се, че Мудев и друг път е летяла насам-натам да „моделства“ на повикване. Много от прителите й се чудят как гаджето й Румен Радев не вдява какви ги върши приятелката му. Имаше период, в който Теодора Мудева и състезателят по джудо се бяха разделили, но после пак се събраха.

„Гаджето й Румен Радев е много наивен, дори и леко глупав. Вярва на това, което тя му казва, въпреки съвети на приятели, един от които е големият син на Йордан Лечков - Лъчезар който държи фитнеса на хотела на баща си, а другият е бившият на гимнастичката Михаела  Маевска - Божидар Темелков“, твърди нашият читател.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени