Дани Златков стана студент

578
07 Ноември 2018, 11:02
Даниел Златков се върна в училище и учи здраво, за да издържи изпитите. Футболистът, който е и бивша риалити звезда, споделя с възторг, че за трети път влиза в университет, научи HotArena.


Златков е решил да тренира за футболен треньор и е избрал да специализира в Югозападния университет в Благоевград. „Уча за треньор по футбол. Избрах това, защото футболът е бил винаги част от живота ми и от това разбирам”, казва още той пред „Телеграф”.В момента Златков е първи семестър и това разбира се не е първият път, в който записва висше образование. Решил е обаче да стане студент, тъй като през последните години на два пъти му се случвало да прекъсне заради професионалните си ангажименти.

С националния отбор се бяхме класирали за европейско първенство по футбол и ни бяха казали, че ако имаме желание сме добре дошли в НСА. Аз бях един от малкото ентусиасти, но треньорите не ме пускаха да ходя в университета, защото професионалният футбол изискваше ежедневно присъствие на тренировките. Втория път отново бях в Югозападния университет, но отново прекъснах по същата причина, допълва футболистът.


Този път обаче Дани е категоричен, че няма никакво намерение да прекъсва образованието си. „Изпити все още нямам, но с интерес ходя на лекции, когато не съм ангажиран”, казва той.

И признава, че в университета има голям интерес към личността му.


Това е нормално, а също и снимките не липсват. В момента имам повече свободно време, но когато отново започна да играя футбол на професионално ниво, сигурно пак ще закъсам”, вайка се БГ Роналдо.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени